Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Thursday 20 September 2018

OTP

A korábban vázolt chartba rajzoltam be a lehetséges mozgást a következő napokra vonatkozóan.

OTP napos chart:


USD/HUF

A fraktál szerkezet úgy tűnik működik. A kérdés, hogy lesz -e a következő napokban egy megpattanás és utána indul-e el az esés, vagy ezt  fázis kihagyja a piac. Meglátjuk.


EUR/HUF

A kereszt egy nagy korrekcióban van benne. A korábban említett és jelzett verzióval szemben van egy alternatíva, mely adott esetben megmagyarázhatja az elmúlt napok mozgását. Nevezetesen, hogy egy korrekciós hullám halad délre, melynek a C alhulláma egy diagonál lesz.
Kér esélyes verzió van az első helyeken.  Az egyik esetében gyors forint erősödés következik be, valamilyen hírre komoly déli mozgás indul el, vagy tovább folytatódik ez a "szaggatott" esés. Ebben az esetben az ideális célzónát a charton jelöltem, a másik esetre vonatkozóan a korábban felrakott verzió célárzónája nem változott.

EUR/HUF napos chart:


CHF/JPY- As expected

A várakozásaimnak megfelelően elindult az utolsó hullám északnak (adott szerkezetben), mely ugyancsak a korábbiakban leírtak szerint megnyúlni látszik, így a naposon jelölt célzóna aljáig nagyon jó eséllyel eljuthat a mai napon, vagy holnap a kereszt. Az utolsó napos gyertya még nem zárt, jelenleg már 117 felett az árfolyam. Erős az északi trend, a shortolással óvatosan kell bánni, bár elképzelhető, hogy a közeljövőben kontra jelleggel lesz rá lehetőség.

CHF/JPY D1 (még nem zárt) chart:

EUR/CHF

Minden a várakozások szerint. A várt korrekció megtörtént, esélyes, hogy újra visszatért a trend. A szerkezet alapján a jelölt célzóna elérhető, akár a mai napon.

EUR/CHF H4 chart:


Reggeli gyors

Sugar: Elképzelhető, hogy megvolt a korrekció (kereskedni a XETRA-n lehet, etf, 4RUH 2X)

EUR/HUF: Továbbra is lefelé gondolom, zajos a chart, elképzelhető, hogy támaszt fogott, azaz jöhet valami felfelé.Nagyobb esélyt látom annak, hogy hosszabb távon eléri a célzónát, vagy kacifántos úton lejön 321,100 környékére.

EUR/USD: szerintem felfelé áll, majd kiderül, hogy még lejön e egy hullám 1,16 alá, vagy innen megyünk felfelé. Amíg a pa nem mond mást, ennek a másodiknak adom a nagyobb esélyt.

EUR/CHF: Célzónát továbbra is tartom, korrekció mozog lefelé

CHF/JPY: Nem jött a megnyúlás, látom azt, amit mindenki, hogy az utolsó mozzanatban 5 hullám ment északnak (H4-D1). Ennek ellenére nem tetszik, nem állt össze a kép (dobozok, indikátorkép) Fenntartom, hogy lehet belőle meglepetés!

OTP: Nálam bearish, 9500 környéke még nem volt meg. Nagyobb képen is bearish jelek. Hamarosan eldől, hogy 9500 vagy 8000-.

Richter: Veszélyes terep, 5200-5300 környékén figyelni kell.