Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Sunday 14 November 2010

OTP

Az OTP esetében még belefér, hogy az éles negyedik hullám indult el lefelé. Ez szintén a kék vonal megsértéséig élhet. Az ábra alapján nem tartom kizártnak, hogy a 3-3-5 korrekció teljesült és nem lesz új csúcs, nagyon a háttérben azért még figyelem, ua amiért a Bux1012-t.

Napi chart:


Órás chart:




Az órás grafikon alapján ez egy szép hullám lefélé, ahol a 3. megvolt és most a negyediket csináljuk felfelé, ami oldalazás/sideways hullám lesz.

SP

Felrakom a 18-ai ábrát, szépen a várt szinten fordult meg a piac, ami azt jelenti, hogy most egy nagy sideways hullám következhet.  Amennyiben a korrekcióban átlépi a kék határvonalat, a felvetett számozás lehetőségét felülírja. Célárat a lefelé menő hullámok fordulata után fogok tudni mondani.

Napi chart:

Bux1012 - Várakozás

Ahogy a lenti ábra mutatja szépen a Bux1012 zöld karikában előrejelzett szinten fordult. Minden jel szerint ez egy 3. hullám volt lefelé és most a negyedik hullámot csináljuk felfelé. Negyedik hullám értékére, mértékére nem tudok jó Elliottos szabályt, csak annyi biztos, hogy nem mehet bele az első hullám zónájába, azaz nem fog 23.250 fölé menni. Ha fölémegy nem jó az értelmezés. A fenti mozgás még nem zárja ki a D pont kijelölésének elvetését, napos ábrán az esés akár az is lehet, de most kicsi valószínűséget adok neki, ezért, ha további jelek nem utalnak rá, azt az alternativát most a háttérbe teszem.

Bux1012 órás chart:


Napi chart (ALT D kijelöléssel, utóljára):


(Jelen fenti alternatíva csak a görcsös, új csúcshoz való ragaszkodásom miatt futtattom, amit nem tudok megmagyarázni, csak azzal, hogy akkor lenne igazán szép Elliottos az ábra, illetve így lenne teljesen jó a kapcsoalt az SPvel.)