Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Sunday 26 January 2014

Bux - nyitás szintén réssel?

Bux esetében is az látszik a charton, hogy lejött egy impulzus, azaz fordul a mozgás, emelkedni fog az árfolyam. Sőt, valamilyen formában a réssel való nyitást itt is el tudom képzelni, meglátjuk.

Bux napi chart:

Vigyázzatok a pénzetekre, veszélyes napok jönnek a tapasztalatlanok számára, a határidős Bux ennek tipikus példája lehet!

OTP - nyitás réssel?

OTP esetében a 4800 elérésének csökkent az esélye. Holnap esélyes lehet egy réssel nyitás, sőt igazából számítok is rá, majd emelkedés jöhet.

Van egy fej váll lehetőség az ábrán, amit egy elliotti alakzat is támogatna, meglátjuk. A bajom vele csak az, hogy nagyon nyilvánvaló, tapasztalat, hogy ami ennyire látható, az általában nem következik be.

Hír volt a piacon, melynek hatása max. egy napig tart, hétfői nap ezért nagyon fontos lesz.

OTP napos chart:

Bitcoin

Az elmúlt napok csöndes oldalazása után (január elején erre számítottam: Link) 5H charton elindult északnak az árfolyam, számomra ez arra utal, hogy a következő időszakban jelentős mozgások várhatóak északnak, akár a mindenkori csúcs fölé is. (Csendben egy durva becslés, akár 1400-ig is elmehet, persze, ha nem hall meg a mostani induló lendület.)

BTC/USD 5H chart:

Richter

Richter maradt a hetes célzónában, szép nagy spike-kal. Nagyon esélyes a lefordulás, hétfőn- kedden ennek akár jelét is adhatja kisebb timeframen.

Richter napos chart: 

Dax

Erős esés volt pénteken, lehet készen van a  szerkezet. Nagy timeframen célzónában, de a hónap nem fejeződött be. Hetes ábrán fordulós jelzés alakul, lehet elkezdődött? Ennek biztos kijelentéséhez azonban több információra van szükség.

Dax havi chart:

Dax havi chart (nagyított):
Dax heti chart:

USD/HUF - az elképzelés él

Hektikusan mozgott, főleg kis timeframen az árfolyam, ugyanakkor a feltett napos HS elképzelést a mozgás nem törölte. Íme az aktuális helyzet naposon.

USD/HUF napos chart:

A következő napokban forint erősödésnek kell indulnia, különben jelentősen csökken az esélye a HS-nek, sőt akár törlődhet is.

MTelekom

A péntekre várt kis csökkenés bekövetkezett, Hétfő-keddre vonatkozóan továbbra is emelkedést várok.

MTelekom napos chart:

Ha esés indul, akkor a követett verziót felül kell írni.