Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Sunday, 20 January 2013

Bux - napi

A bux napos chartján egyenlőre nem kell változtatnom, oldalazás és esés jön várhatóan a jelölt zónába. Figyelem ez napos chart, új csúcs simán belefér! A pénteki doji nem fordulós jelzés!

Bux napos chart: OTP - órás

Amennyiben az OTP exp. flat korrekcióban gondolkozik, szerintem nagy rá az esély, akkor valahol a két zóna egyikében fog a tető kialakulni.

OTP órás chart:


OTP - Havi

Visszatérek még egy-két szó erejéig az OTP havi chartjára. A piac - piros számozás szerint - akár be is fejezhette a felfelé útját, de egyenlőre ezt a kevésbé reális verziónak tartom. Jelöltem egy mozgást, ahol inkább csak az irányok a mérvadóak, bár a lefelé körök esetében, akár reális is lehet a csatorna alj letörése, majd az új csúcs után a nagy eltörés nagyjából 5-6 hónap alatt, persze ez majd a szerkezetből lehet pontosabban megmondani, mert jelenleg nem tudok időtényezővel számolni.

OTP havi chart:


Ha megvan a kék verzió szerinti 4. pont, nagy eséllyel maximum értéket fogok tudni majd adni, érdekes a max. 6.000  jelenleg megfelelőnek látszik:o) Gondolom Egy dologra gondoltunk Charlieval a számolásnál.