Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Wednesday 2 November 2011

9,828% és 7 Ft

Na ki tudja miről beszélek?

A magyar részvényeket 10% esés után függesztik fel, ma ennyi hiányzott, hogy a két hete leírt jóslatom meglegyen és a hurrá optimizmus után, legyen egy felfüggesztés. Nem lett, megúszta. A jóslat nem teljesedett be. De nagyon közel volt kétszer is hozzá :o), feladom, a lehetőség még megvan, de most már nem ragaszkodom hozzá, a két hét is letelt, amit adtam neki.

OTP telibe kapta a zónám (piros) és le is fordult róla, naposon további esés várható. Órás alapján holnap emelkedés, de itt is kevés az adat. Feltettem egy elképzelést elég széles, két fibo szintre elegendő, nagy eséllyel oda várom. A pénteken megjósolt trendfordulós jelzés is beigazolódott...várakozás hosszabb távon 2.900 környéke, de már többször említettem ezeket a zónákat, még nem változott.

OTP napos chart:


OTP órás chart:

Bux és Bux1112 - várakozás csütörtöktől

Meglehetősen kevés információt ad a chart, ezért óvatosan kell kezelni, amit leírok, mert most a puzzle csak kevés darabja van meg, ebből nehéz a teljes képről beszélni.

Nem számozom át a chartokat, mert most nincs rá időm, a hullámszintek nem mindenhol vannak jól jelölve!

Bux hetes grafikon:




A hetes kép rendben, várakozások szerint a piac. A jelöléseken nem változtattam ebben az esetben, nem mutatnak hullámszintet.

A napos grafikon nagyon érdekes, bearish slingshot, egy hook, azaz irány egyértelműen dél! A hook esetében  esélyes, hogy nem jön létre holnap, csak pénteken. (mert emelkedésben gondolkodom)

Bux napos grafikon:




Órás alapon nehéz egyenlőre pontosat mondani. Szvsz nagy esély van egy emelkedésre, mértékére nem akarok mondani semmit csak annyit, hogy 17.000 fölé gondolom.


Bux órás grafikon:




A határidő hasonlóan mozog. Ide teszek fel egy elképzelést kis tf-ről,  de tényleg óvatosan, mert csak egy elképzelés!

Bux1112 napos grafikon:




Bux1112  5' grafikon:




Kezdjük el ízlelgetni a bux1212-t, hogy képbe legyünk a váltásnál!


Bux1212 napi grafikon:




Összefoglalva: szerintem az esésnek jön egy korrekciója, ami már ma elindult, de nem fejeződött be. Holnap befejezheti és további esés jöhet.

Bux1112 - gyors

Próbálom felvenni a fonalat, hogy hol tarthatunk, egyenlőre elképzelés, hogy subminuette 4. hullám, melynek a célárai az ábrán, nagyobb eséllyel csak az alsó zónát érjük csak el.

Bux1112 5' grafikon:




CET 14:25 felkullogott, részemről a beleszúrással, akár meg is lehetett, egy rövidebb felszúrás nem elvárás, de elképzelhető még



Hetes bux grafikon: