Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Saturday 20 April 2013

OTP

Egy hete tettem fel a havi chartot : Link - OTP havi chart
Sok változást a hét ezen a területen nem hozott, továbbra is fehér a gyertya, meglátjuk a jövő hét mit hoz, illetve utána hétfő és kedd.

OTP havi chart:



A korábbi képen található felső zónára egyre kisebb esélyt adok, nyilván nem kizárható ez a lehetőség sem, de egyenlőre nagyon magasnak tűnik. Tökéletes képet adna 4800-5000 közötti szint is.

OTP havi chart:


A hetes chartra pillantva újabb gyertya került a grafikonra. Egy doji, ami a piaci erők egyensúlyára és bizonytalanságára utal. Hetes szinten ez nem fordulós jelzés, egyenlőre biztos nem, de talán ez nem meglepő egy a korábbi héten található hatalmas fehér gyertya után, hogy megnőtt a bizonytalanság, meddig tarthat az emelkedés, tehették fel sokan a kérdés, úgy, hogy láthatóan a külföldi piacok szépen estek.
Látható RSI a bull támaszról fordult, ami megerősítést kapott a múlt héten, az emelkedést a korábbi trendcsatorna teteje fogta meg, ahol egyébként MA9-es trendvonal is található, kettős ellenállás előtt van, volt a piac, nem csoda, ha nem tudta átvinni. 

Hetesen hajlamos vagyok továbbra is inkább bull irányba gondolkodni, DE nem kizárólag abban, mindenképpen szükséges követni az esés verzióját is, azonban ezt csak figyelem, egyenlőre kevesebb esélyt adok neki.

OTP hetes chart:


A havi és hetes chart alapján benne van a pakliban, hogy egy az ED 4. hulláma volt.

folyt. köv.