Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Sunday 19 February 2012

Bux - napos távoli kép II. rész

Mi az a 4. alternatíva, amit figyelek, íme:

1) ultra bear verzió, kész a korrekció Primary 3. hullám tart lefelé
2) komplex korrekció, melynek az első része van kész, következik egy X hullám lefelé
3) a felfelé kör csak C első hulláma, a trükk, hogy ez is lehet megnyúlt, ebben az esetben egy kisebb 3. és 5. hullám jöhet, természetesen a trendcsatornában maradva, ebben az esetben a második hullám a hulláma lehet készen, b vagy készen van, vagy közel jár hozzá, majd jön c lefelé (tegnap erre gondoltam)
4) Charlie komplex korrekciós szerkezete

Bármelyik alternatívát is nézem egy kör van lefelé ez majdnem biztos. A lefelé menet szerencsés esetben kizárhat a fenti alternatívákból. Ha ZZ tart lefelé, akkor nagy eséllyel egy ED fog következi, ami további emelkedés irányába mutat, azaz kizárja az elsőt. Az esés mélysége is sok információval szolgálhat. Ha nem éri el a korrekciós trendcsatorna alját, akkor a 4. verzió vagy nem valós alternatíva, vagy a c hullám kisebb lesz, mint a (geometriai összefüggés). Ezen felül nagyon sok relációt lehet felvázolni, amivel most nem foglalkoznék, mert 4 alternatíva esetén a "mi lesz, ha" verziók sokaságával lehet találkozni.

Röviden holnap, lehet egy kis emelkedés 20.000 fölé (hati), ez lenne számomra az ideális mozgás, majd esés. Az emelkedésben nem vagyok biztos, az esésben igen.