Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Monday 8 July 2019

Gyors

Tart még a pihenés, de dobok egy nagyon gyors piaci áttekintést, nem mélyedek el benne, csak felületes, gyors rajzok, amik térképet, irányt adhatnak.

EUR/GBP:

Átment a várt zónán az emelkedés, ezzel együtt valószínű újra kell gondolni a nagyobb képen a mozgást. Ellenálláshoz ért, lesz egy lefordulás hetesen, legalábbis erre számítok nagyobb eséllyel, a folytatásra majd a lefordulás utáni mozgásból lehet következtetni.


EUR/USD:

Ma/holnap lehet még egy kis lokális low, majd a támasz megfogja az esést és egy korrekció következik északnak, jó esély van egy sáv kialakulására, majd további esésre számítok, melynek szerkezete, momentuma utalhat majd arra, hogy elindulunk-e a tágabb értelemben vett 1,09 környékére, vagy alá.


Olaj:

Kritikus szintek a charton jelölve, amennyiben törnek, akkor a hirtelen további esés elsődleges gondolatát el kell vetni.




EUR/HUF:

Igen nehéz, továbbra is a korábban leírt gondolatok keringenek a fejemben. Van egy bull flag, ami visszaviheti a tető környékéig (alá) a keresztet. Impulzív mozgás esetén ki is veheti, de akkor az irány egyből világosabb lesz, azaz irány tovább északbank. Három verziót rajzoltam a chartba, de hosszabb távon forint gyengülésre szavazok. A korábbi long setupok célárait többségében nem érte el a piac, de a stopok szintjére sem ment le, a szubjektív jelzések mellett, az objektívek is északnak mutatnak.


Bux:

Emelkedés jöhet a korábban felrajzolt célzónák valamelyikébe, kell egy kis korrekció a héten, hogy pontosabban lehessen számolni, melyik zónát célozza meg a piac.

OTP:

Emelkedést hozhat  a következő 1-2 hét.