Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Wednesday 29 August 2012

Dax

Nézegetem  a Dax napos, órás ábráját. Egyfelől úgy tűnik, hogy hiányzik egy felfelé kör, ami felmehet ismét a korábban rajzolt célzónába. Másfelől a fibo szintek és az RSI  ez ellen szól, RSI-n nagyon szép horog alakulgat, ha holnap is megmarad, akkor további esés jöhet. A korrekció legalább az első FIBO szintig le kellene, hogy jöjjön, de sokkal jobb lenne, ha min. 6.600 fölé érkezne. A júniusi aljtól történő emelkedésben egy diagonál van benne, ezért nehéz a számozás, a diagonál egyik hulláma ráadásul dZZ. Sok a hármas szerkezet, ráadásul nem is egyértelmű.

DAX napos ábra:


Egy ilyen, vagy hasonló mozgás nagyon illene a képbe:

USD - várakozás

8H chartot néztem meg. Szerintem meg lesz egy dollár erősödés ezen a tf-n miután lefordul a piac és új aljat üt. Miből gondolom ezt, abból, hogy az impulse szerkezet után a piac a korrekcióban új low-t ért el, azaz ez egy elterülő explanded flat korrekció, aminek egyenes következménye a további forint erősödés.

USD/HUF 8H chart:


OTP - gyors

Egyenlőre így áll a piac. Követi a felrakott várakozást. Még mindig van kétségem, hogy valóban így fog e mozogni, de amíg nem látom az ellenkezőjét nem változtatok rajta. Benne lehet a pakliban, hogy a lefelé jövetel csak egy exp. flat b hulláma, de a belső szerkezet kis tf-n is összemosódó, ezért nem merek biztosat állítani.

OTP órás chart: