Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Thursday 4 August 2011

Bux1112

Amennyiben tényleg nem korrekciós hullám, azaz egy ciklus jön lefelé, akkor a harmadik hullám végét jó eséllyel a következő szintre várhatjuk, egyébként a korrekciós alakzat végét is ide várnám.

Bux1112 napos chart:





OTP - gondolat

Korábban egyszer írtam,hogy a lefelé jövetelt inkább el tudom képzelni korkertív alakzatnak, mint ciklusnak. Az akkori számozást nem igazolta a piac. Kaptam ma egy levelet Ágitól (olvasóm és tréningtársam), aki az OTP esetében 4500 körüli célárat prognosztizált néhány hónappal ezelőtt. Úgy látom lassan meglesz, a várakozásainak megfelelően. Közben élénken foglalkoztat, hogy mi történhet az SP-ben. Cimballi blogját is olvasva támadt egy elképzelésem. 
Kérlek ne próbáljátok meg lekereskedni, csak ötletelek!

OTP napos chart:



Egy trenden belül elliottos értelemben a korrekcióknak hasonló alakzata van. Érdekes következő ábra. A téglalapok által kijelölt területek nagyon hasonló karakterisztikákkal rendelkeznek, az elipszisek is, a különbség a két ábra között a méretekben van, ha az elsőt 100%-nak vesszük, akkor a második 161,8%-os fibo szintje az első ábrán feltett célzónára mutat, ha a fibo time rácsot teszem ki, akkor 261,8% lehet a megoldás....


Mi a véleményetek?

OTP

Lehet, észre sem vettük a kicsi retrace miatt és már egy lefelé tartó 3. hullámban vagyunk, hasonlóan a CHF-hez?