Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2011. augusztus 4., csütörtök

Bux1112

Amennyiben tényleg nem korrekciós hullám, azaz egy ciklus jön lefelé, akkor a harmadik hullám végét jó eséllyel a következő szintre várhatjuk, egyébként a korrekciós alakzat végét is ide várnám.

Bux1112 napos chart:

OTP - gondolat

Korábban egyszer írtam,hogy a lefelé jövetelt inkább el tudom képzelni korkertív alakzatnak, mint ciklusnak. Az akkori számozást nem igazolta a piac. Kaptam ma egy levelet Ágitól (olvasóm és tréningtársam), aki az OTP esetében 4500 körüli célárat prognosztizált néhány hónappal ezelőtt. Úgy látom lassan meglesz, a várakozásainak megfelelően. Közben élénken foglalkoztat, hogy mi történhet az SP-ben. Cimballi blogját is olvasva támadt egy elképzelésem. 
Kérlek ne próbáljátok meg lekereskedni, csak ötletelek!

OTP napos chart:Egy trenden belül elliottos értelemben a korrekcióknak hasonló alakzata van. Érdekes következő ábra. A téglalapok által kijelölt területek nagyon hasonló karakterisztikákkal rendelkeznek, az elipszisek is, a különbség a két ábra között a méretekben van, ha az elsőt 100%-nak vesszük, akkor a második 161,8%-os fibo szintje az első ábrán feltett célzónára mutat, ha a fibo time rácsot teszem ki, akkor 261,8% lehet a megoldás....


Mi a véleményetek?

OTP

Lehet, észre sem vettük a kicsi retrace miatt és már egy lefelé tartó 3. hullámban vagyunk, hasonlóan a CHF-hez?