Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Monday, 12 December 2011

Bux - gyors

A mozgás a képen az emelkedő verziót támogatja. Az oszcillátor (most itt MACD hist., de az RSI is) alj és az ár aljak összehasonlítása nem utal divergenciára, hanem folytatódó emelkedésre mutat.  Az RSI már a bull támasz szintje felett fordult, ami folytatódó emelkedésre utal.

Bux1112 órás chart:
Ugyanez látszik az órás OTP grafikonon is. Nagyobb eséllyel felfelé látom a piacot, a jelenlegi állás szerint nem megy új aljra, az elsődleges számozás kapott egy kis megerősítést. RSI képe még nem győzött még meg,  ezért a kisebb bizonytalanság.


OTP órás grafikon:
RSI lesz a haladó tréning egyik kiemelt szereplője. Ez az indikátor fog segíteni a lehetséges számozások közül kizárhassuk a lehető legtöbbet, ezért fordul elő, hogy az elmúlt időszakban többször én is elő vettem és utalok rá.

CET 13:39


CET 13:57 Esélyes a visszateszt, a kék kicsi téglalap potenciális lehetőség, ha lefordul a felső szignál vonalról.


CET 14:01 Most érte el a felső vonalat, esélyes egy lefordulás, ha egyből átvinné és meg is maradna felette azt erős bull jelzésként értékelném


CET 14.17 Lefordulás, megjelent a "piros" gyertya ( a képen fekete)


CET 14:33 10' timeframe, egy lehetőség


CET 14:42 A hatiban látszik óráson egy szép divergencia, melynél elfogy a tér, közeledhet egy bullish trendforduló


A buxnál is megvan, még egy lefelé körnek van hely, majd erős felfelé menet jöhet. MACD nulla szint átlépésével fog nekünk jelezni


CET15:08 kész a b hullám jöhet egy erős c lefelé 16.950 ideális lehet... előtte 17.000 ideális támasz (egy ideig)


CET 16:11 megyünk a várakozások szerint tovább, cél a kék négyzet, szvsz 17:00-ig bele is megyünk egy "piros" gyertyával

CET:16:35 Index a zónában


A fenti események bemutatása egy gyors videóban (próba- nincs hang):

Bux várakozás az 50. héttől

Órás ábrát szemlélve - tanulva a múlt heti problémákból - két irányra teszek fel alternatívákat. Pirossal az alternatív verzió, ahol a piac még a korrekció állapotában van és a korrekció egy dupla ZZ formációt ölt. Ha ez így van akkor ideálisan a pirossal jelölt téglalapba esik bele a piac.
A másik verzió, ami még mindig az elsődleges alternatíva, nagyjából 1%-kal adok neki nagyobb esélyt. E szerint a korrekció kész és már a felfelé tartó impulse hullám épül.

Bux órás chart:Most nem írok róla mélyebben, de felteszem a napos és hetes ábrákat is. Minden a várakozások szerint ment, annak ellenére, hogy a piac lefelé vette az irányt.

Bux heti chart:


Bux napi chart: