Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Sunday 26 December 2010

SP 500 várakozás a jövő hétre

Az SP elérte a korábban alt verzióként feltett célzóna alját. Az indikátorok szerint túlvett zónában tartózkodik. A piac képe alapján ennek a zónának a közelében való mozgását várom, annak ellenére, hogy  a napi charton pénteken megjelent egy trendfordulós alakzat.  Az év vége miatt azonban nem számítok arra, hogy a következő héten óriási korrekcióba kezdene a piac. Marad a korábbi célár 1.260-1.280.
Korábbi elemzés: SP újratöltve

Napi chart:




Mol - várakozás a jövő hétre

A Mol esetében a korábbi várakozás nem jött össze, átlépte a 20.300-as szintet. Jelenleg az órás chart alapján további oldalazás, majd emelkedésre számítok, elsődleges célár 20.600, de tartok tőle, hogy akár feljebb is mehet. 

Órás chart:


Mtelekom - várakozás a jövő hétre

Az MTelekom esetében közel a fordulat. A napos ábrán látszik, hogy elérte a célzónát és ott időz egy ideje. Erről a szintről emelkedést várok néhány nap távlatában, vagy talán a jövő héttől. Célár néhány hetes távon 570-580 magassága.

Napos chart:


Az órás vonatkozásban belefér még egy kis csökkenés 505 környékére, majd emelkedésre számítok, talán a hét második felétől (egyenlőre nem lendületes felpattanásra!).

Órás chart:




Bux- várakozás a következő hétre

korábbi elemzés: bux

Nagy küzdelem árán végül beért a korábban említett célzónába. A hét elején oldalazásra számítok, majd esésre 20.900 magasságába. Tekintettel arra, hogy ez az év utolsó hete, elképzelhetőnek tartom, hogy a komolyabb esés megindulására 2011-ig várni kell.

Órás chart: