Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2018. augusztus 31., péntek

Richter

Folyamatos "de ja vu" érzésem van, megtaláltam miért, fraktál lehet.


Richter - Meddig? Eddig?!


"A Richter a tegnapi nyitó réssel és eséssel elérte a korrekció első hullámának célárát. Belső szerkezetileg nem tudok figyelni semmit, mert a rés tartalmazott mindent, amire szükségem lenne, így csak nagyobb tf korrekciós szintjének feltételezéséből tudok kiindulni. Időben nagyon gyors volt a lejövetel, ezért várhatóan a B és esetleg a korrekció C hulláma is nagyon lassú (szenvedős lehet), idő kell, amíg a low-tól való emelkedést korrigálja a piac. Elképzelésem, természetesen, ha a pa támogatja, hogy lassan ugyan, de felmegyünk a tetőhöz, esetleg meghaladva azt (5550-5650 akár)."

Írtam anno. A B hullámok előrejelzése igen nehézkes, főleg, ha feltételezett flat hullám b hullámáról beszélünk. A Richter esetében 5.400+ és 5.760 között bőségesen vannak tipikus célárak. Egyet meghaladtunk, egynek a környékén vagyunk, egy-kettő még távolabb van. Érdemes figyelni, mert bármikor lefordulhat.