Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Wednesday 22 May 2013

EBOTPTS03 - OTP - érdekesség


A forgalom tekinteténben még nincs vége a napnak. Az ábra alapján esetleg egy új low-t még belelátok.

CET:11:01

Valaki beleadott ismét....

CET:13:47

A forgalom szépen megugrott, az ék szára alá is szúrt...


OTP

Igen, pont erre gondoltam a reggeli bejegyzésben. 5/C/5-ben ED lehet, melynek vagy 3. vagy 5 hulláma megy most felfelé, kétségeim vannak, hogy melyik. Ha megjönne a forgalom, akkor meglenne a hiányzó karakterjegy is.
Nagyobb tf-n még mindig célzónában a piac, sőt végre elmozdult a zóna aljáról! A mostani az a karakterjegy, amit hiányoltam és még nincs vége :o)

OTP

Nem lett szép a napos gyertya a nap végi felrántással. A tegnapi tető fölötti részen is járhat ma a piac, sőt bár van olyan fordulós jelzés, amire beszállnék,  nem tudom kizárni egy nagyobb ed kialakulását, aminek az esetében még simán tud ma felfelé szárnyalni a piac. Tegnap óráson - kontratrend belépő - long jelzés alakult ki, amit a piac szépen hozott is.

Mindezek mellett továbbra is tartom, hogy lehet itt egy lefordulás, az elképzelést semmi nem törte, célzónában a piac és láthatóan tört a lendület. ami elbizonytalanít és keresem a további alternatívákat az az ed végi karakterjegy elmaradása, azaz lehetséges, hogy valamilyen más befejezés lesz és még nincs kész a szerkezet.

OTP napos chart: