Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Wednesday 26 July 2023

Bux - frissítés 07.26

Az indikátorok és a tapasztalati megfigyelés nem hazudott, újabb csúcs érkezett a buxban. Az érzés továbbra is áll, déli irányú mozgás érkezhet, ami a charton az elmúlt napokban változott, az a hét közepére az az indikátorok jelzése. A bux vételi klimaxot jelez naposon, amire egy fordulós gyertyakombináció valamilyen formában déli irányú mozgást hozhat. 

Hetes timeframen tökéletes "doboztető" érintés, a célárszámítási módszertan szerint jelentése: reális tető elérve:


Naposon a korábbi gyorsító tetejének közelében az árfolyam, az rsi szép vételi klimaxban, minimum megnyugvás érkezhet az emelkedésben, de a doboz miatt nem zárnám ki egy szemmel is jól látható esés lehetőségét. Ráadásul törni látszik az utolsó emelkedő csatorna is, a következő jelentősebb támasz a júniusi tető, odáig szabad a tere az esésnek.


Mindemellett a hetes rsi még fenntartható bull zónában tartózkodik, ami miatt a "nagy esés" bemondása  ellentmondást tartalmaz (OTP-ben ez még lényegesebb jelentéstartalommal is bírhat!!!), további információkra van szükség a következő időszakban.

Naposon megtörni látszik az eddig folyamatos bull jelzés! 

Ez a legfontosabb információ a charton. Arra nincs jelenleg elegendő adat, hogy milyen és mekkora déli irányú mozgás érkezhet az a következő napok "price action"-je adhat legkorábban információt rá.