Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Friday 18 March 2011

SP gyors

15' egy háromszög/ék. Szerintem hamarosan letörik.

A Zarmageddon - MOL

Érdekes volt a mai MOL zárás, azt hiszem Cimballi (talán Prechter is) valami hasonlóra számít nagyban, amit ma láttunk kicsibe. Egyszerűen ugrott egy hatalmasat és 400 pontos rést hagyott maga mögött, ha valakinek ott volt a stop megbízása, akkor most főhet a feje. Gondolom hétfőn nyitásban a rés egy részét visszatölti, de nem az egészet. 
Érdemes végiggondolni a következményeket, tanulságos lehet.

Bux és Bux1112 várakozás - 2011 11. hét III.

Ma egy ábrát teszek fel, ami elég bonyolult és sok adatot tartalmaz. Végiggondolva a lehetőségeket először is nézzük a beszakadást. A mozgások után egyértelműnek látszik, hogy hír hatására történt beleadásról van szó, amit a piac viszonylag hamar (hír nagyságához képest) korrigált, ehhez elég volt 5 kereskedési óra, illetve az, hogy nem történt meg az a nukleáris katasztrófa, amitől tartottak. 

A végpont egyben a nagy kék C hullámom vége is lehetett (C =100% A). A korrekciós szerkezet ezzel kész is lehet. DE, mint tudjuk a C hullám általában 5 hullámból áll és ez jelenleg nem tudom belerajzolni, azaz szükség van még egy lefelé hullámra VAGY a korrekció valamilyen háromszög/ék formáció lesz, melynek jelölésére nem áll rendelkezésre elég adat. Érdekesség, hogy a C=161,8%, illetve (i)-(ii)-(iii) jelölésű ciklus esetében, ha nem láttuk még a (iii) végét, akkor a 261,8% FIBO egy helyre mutat, ezt az ábrán a sötétebb/vastagabb téglalap jelöli.(Ha ez lenne, akár reális is lehet a TWER által említett célár az v. hullámban) A világosabb téglalapok más módon számolt célár zónák (pl.: láttuk (iii)-(iv), illetve a "spike"/ kiszúrás/leszúrás miatti eltérések).

Az ábrán látható egy rés, BULL verzió létérdeke a  a rés betöltése.

Bux1112 órás chart:




Mi a mai nap várakozása?

A hangulat jobbra fordult az éjszaka (CHF gyengülés, Nikkei emelkedés), azaz nyitás a tegnapi árakon, vagy feljebb, majd jő a korrekció.  Bux1112 fordulós gyertya, megerősítés kell ma. A fő kérdés, hogy meddig, első szint 22.700, második 22.600, harmadik 22.520 környéke. (Hú, inkább ne mondtam volna semmit....o)
Erős ellenállás 23.000, gyengébb 22.900.

CHF/HUF kereszt FX várakozás - folytatás VIII.

Az éjszaka a keresztárfolyam forduló ponthoz ért. Egyenlőre még kérdés számomra, hogy sideways hullám lesz e, vagy innen emelkedés új csúcsba. Az elmélet szerint sideways hullámnak kellene jönni, az esés zig-zag volt eddig. Ami bizonyosnak látszik, hogy emelkedés jön 218 környékéig.

CHF órás chart: