Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Friday 26 April 2013

OTP - havi (2)

Januárban felraktam egy elképzelést, ami tulajdonképpen a tavaly július 7-ei, már többször hivatkozott elemzést viszi tovább, íme a chart frissítés, szépen hozta az elsődleges alternatívát, eddig.

OTP havi chart:


Az ábrán jelölt magasság, azt hiszem nem lesz meg, kisebb tf alapján magasnak tűnik, nagyon ZZ alakzatra hajaz az emelkedés, akkor pedig egy alacsonyabb fibo lesz csak elérhető.

DAX - havi

Egy alternatív elképzelés, ha a felfelé menő hullám nem dZZ, hanem ZZ. Jelöltem a ZZ belső szerkezetét.

DAX havi chart:




OTP - havi

Két nap van vissza ebből a hónapból, a havi gyertya nagy eséllyel fehér lesz, ahogy várakozás szólt. A horog formálódik, de az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy az utolsó RSI érték még változhat...

OTP havi chart:


Sok újat erről a chartról nem tudok mondani, havi chart, két-három havonta lenne csak érdemes elővenni, szerintem mindent elmondtam az elmúlt hetekben róla. Hacsak azt nem, hogy a forgalom csökkenése alátámasztja, hogy korrekció zajlik, nagy eséllyel egy ED megy északra.

OTP havi chart:


OTP alt verzió

Ez a verziót már erősebbnek tartom a hsz-nél, ami még mindig élhet, de nekem már sok.

OTP órás chart:


Vagy irány egyből észak...

DOW - havi chart frissítés


Ez akár nagyon kész lehet, ideális szinten, csak spike van északon. Ha fordulna innen, semmi problémám nem lenne. Ezen a tf-n nyilván még nincs fordulós jelzés :o) és nem is kereskedjük!

EUR - csak chart

A hétvégén tervezem, hogy piaci áttekintést teszek széles spektrumban. (remélem lesz rá időm)


USD

A dollár chartja szépen mutatja, hogy lefelé egy 4. hullám mehetett, a kérdés, hogy még mindig benne vagyunk, vagy már impulzus megy felfelé. Egyenlőre rövidnek tűnik a korrekció, bár igaz, mélysége megfelelő.

USD/HUF napos chart: 


OTP

OTP naposon nincs semmi meglepő, a tegnapi mozgás után sem.

OTP napos chart:


Óráson érdekes a kép, egyenlőre nem akarok mondani róla semmit, 4650 felett nyilván megy a napos ábrán lévő zónába. Lehet 1-2-1-2, vagy 1 és egy flat. Érdekes, mert naposon szerintem valamilyen vételi jelzés van, de nem ajánlom, meglépni, mert nagy az elvárt stop szint, rossz a rr.