Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Monday 20 December 2010

Xmas - OTP, Bux, Dax,

A piaci szereplők már a karácsonyra készülnek, nem mutatja semmi annak a jelét, hogy bármi fontos történne ebben az évben még. Az ünnepi "kirakatrendezés" is elmarad? Talán a két ünnep között...

OTP továbbra is a sávban oldalaz és ezt várom tőle a következő napokban is. 5.300 erős ellenállás, holnap ismét nekimehet, célár 5.350 környéke, ha nem éri el a napokban, akkor sokáig eltarthat ez a vízszintes mozgás.

OTP órás chart:


A Bux esetében is egy hosszabb oldalazásra lehet számítani. Nem zárom ki a korábban leírtakat, hogy még "normálisan" teljesíti a célárat, de ebben az ünnepi hangulatban nehéz lesz.... marad az oldalazás, hacsak valami nem rengeti meg a világot... Az ábrán jelzettnél sokkal hosszabb idő kell a célárak eléréséhez.

Bux órás chart:



A Dax mai teljesítménye sokkal inkább hasonlít az elvárásaimhoz és jobban illeszkedik a célárhoz is. Egy kisebb korrekció után jöhet az esés..

Az elmúlt napok mozgása alapján most az gondolom, hogy karácsonyig nem fog semmi érdemleges történni a hazai piacon. Így nincs is sok értelme és nem is nagyon lehet mit írni, a korábban megfogalmazott irányokhoz  és célárakhoz képest. Amennyiben ez így marad elköszönök erre a hétre minden olvasótól  és egyben Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok!!!