Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Thursday 11 August 2011

Bux1112 várakozás - péntektől

A várakozásomat a következő két ábra foglalja össze:

Bux1112 napi grafikon:


(csókoltatom a Markes4 tervezőit.. a fenti ábra megrajzolásába, számításokba és egyéb az elemzéshez szükséges dolgokba 1,5 órát tettem bele, most eltűnt az egész...!)


Újra rajzoltam egy részét és felfedeztem egy hibát a korrekciós trendcsatorna két jelölése közötti különbséget nézzétek, a felsőn párhuzamost rajzoltam, ami rossz. Helyessen viszont jobb célzónát ad. Figyelem a 4. sokszor kitekint a csatornából (trend), várakozás a négyzet. A korrekció ideje a kettes jelölésének függvényében 13-28 óra, azaz várhatóan kettő-négy nap. A mai akár az első is lehetett!!!!
A spike-ok miatt a vonalakat többféle képen is be lehetett volna húzni, de nem akartam túlságosan bonyolulttá tenni, mert már így is az, erre figyeljetek! 


Bux heti chart:




Bux1112 5' chart:




5 percesen jelöltem egy lehetséges mozgást végig, míg egy alternatívnak (kisebb esély) az elejét.

Bux1112 - várakozás csütörtök

Nem gondoltam volna, hogy a lefelé menet ilyen gyors lesz.  Olyan nagyok a hullámok, hogy hetes charton látszanak a legjobban.
Az a gyanúm, hogy nem tudott még kiteljesedni a harmadik nagy hullám. A piaci együttállások sincsenek még meg, azaz CHF még nem elég erős, az SP még nem ragadt egyszer a célárhoz, nagy eséllyel ma kiteljesedhet, de legkésőbb pénteken, gondolom mindezt, azért mert nagyon gyorsan mozog a piac. Tegnap reggel felhívott valaki, akinek tavasszal mondtam, hogy nagy esés lesz és gratulált, mondtam, hogy ez még nem az, mert részvény még nem került felfüggesztésre, nem számítottam rá, hogy délután ez is megtörténik. Kaptunk egy kis kóstolót, mert nagy eséllyel ez csak az első nagy hullám 3. alhulláma volt!

A célár elérése után szükségünk lesz legalább 3 hullámra a korrekcióhoz (a.-b-c), ezek a hullámok időben is hosszabbak lesznek, mint a napokban látott, néhány órás korrekciók. Nagyságuk 1.000 pontnál nagyobb (sajnos 1.000 pont feletti mozgás szinte mindennapos).

Nem tudom elindítani a kereskedési rendszert, nem tudok most feltenni semmiféle friss grafikont és pontos elemzést. Eljött az idő, hogy a brókercégek esetében is csőddel kell számolni? Igen, reális esély! A portfolio topicban olvastam, hogy sokan ledarálták magukat, számlájuk minuszba ment... Mindegyik brókercég felkészült az ekkora esésre, csapják időben a pozit, vagy van akkora tőkéjük, hogy mögé álljanak?

Mi jöhet ma? Grafikon nélkül nagyon nehéz, tegnap délután a gyorsban feltettem egy ábrát, csak ez maradt.


Lehetőségek: vagy megfogja az ábrán látható szint,  és emelkedik, oldalaz, legalább egy hétig (a 2. korrekció 3 hétig látszott) az ábrán is látható módon, vagy megyünk lejjebb 4-5.000 pontot még.