Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Wednesday 13 March 2019

USD/HUF - hetes

Minden bizonnyal felkavaró dolgokat fogok most írni, de nekem csak a chart van, azon pedig a következőket tudom leolvasni:

A hetes bullish slingshot fordulós gyertya után nem sült el, azaz nem szaladt el északnak a kereszt árfolyama, a sávközépen elakadt és lefordulni látszik. Ez azt jelenti, hogy amennyiben a következő heti záró nem lesz egyértelműen a sávközép felett, nem ad egyértelmű jelzést a longra, akkor nagyon nagy eséllyel be fog sülni és az irány dél lesz. Egy slingnek mennie kell, ehelyett egy hónapja (4-5 hét) "tököl", így ennek a long setupnak nincs sok értelme.

Bearish setup alakult ki a charton, mely nem triggerelt. Ha kiveszi a bullish sling jobb lábát, akkor az árfolyam célja min. 267-271 zóna.

USD/HUF heti chart:



"Trade the numbers, not your dreams!"

GBP/USD

Havi tf-n ez egy hatalmas sáv. Van egy távoli berish slingshot, ami nekem már távolinak tűnik ahhoz, hogy valóban működőképes is legyen, távolra menjen, havi szinten értve a távolságot, a sávot letörve.

GBP/HUF havi chart:




Hetesen mintha egy impulse jött volna le délre és egy korrekció futna északnak, ami még nem fejeződött be, a legnagyobb esélyt a következő számozásnak és célzónának adom:

GBP/HUF heti chart:


BÉT - Reggeli kitekintő - 03.12

Bux:

Ha lassan is, de hozta a tegnap reggel leírt várakozásokat, a délelőtti órákban még felfelé közlekedett, majd zárásban leért a zónába, mely a folytatás szempontjából irányadó lehet. Bearish jelek vannak a charton, de a setupok triggerelődése még nem történt meg. A jelzett zónából való kilépés irányadó lehet (min. órás záró).

OTP:

Nem a várakozások szerint mozgott tegnap, egy általam már nem várt felrántás volt tegnap. Mindazonáltal zárásra elkezdett esni. Hasonlóan a Buxhoz itt is short setupok vannak, triggernélkül. Amennyiben az órás triggerel, akkor jó eséllyel a 4H-t is behúzhatja. Célár 11.800 alatt elsőkörben, de ehhez is megerősítésre van szükség.

Richter:

Hozta a várakozást, bár a felső zónát még nem érte el. Továbbra is long irányba gondolom a papír következő időszaki mozgását.