Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Wednesday, 12 January 2011

Várakozás holnapra és a következő napokra, röviden

MTelekom

Felfelé nem nagyon tudott menni, ha jön a rossz hangulat majd megy lefelé, nem tartom elképzelhetetlennek 535 körüli ár elérését. Holnap nagyobb eséllyel esést valószínűsítek. Az említett ár eléréséhez akár napokra is szükség lehet.

Bux, Bux1112

Lefelé várom a ma napközben felrakott ábra alapján

Mol

22.400-at elérte, célár teljesült. Holnap nagy eséllyel egy piros gyertyát látunk majd. 22.400 túllépésére nem adok nagy esélyt, ha komolyan megteszi az erős további bull jelzés lenne.

CHF/HUF

A forint gyengülésére számítok, vissza 220 irányába.

A holnapi nap szempontjából az elemzés igen egyértelmű, a hangulat romlására számítok, hogy bekövetkezik e nem tudom, egyenlőre felhőtlen a hangulat a tengerentúlon SP új egyéves csúcson... Ha holnap is intenzív emelkedés lesz, akkor az bull jelzésként fog majd hatni. Megerősítést csak a korrekcióban mindig tapasztalható bizonytalanság ad, ami az elmúlt egy-két napot jellemezte.

Bux- gyors

Úgy látszik egy 3-3-5-ös korrekciónak lehetünk tanúi, ahol a B erős bull állapotokról ad tanúbizonyságot, ezért a korábbi 5. csúcsán is túlmutat egy kicsit. 5 hullámban csökkenést várnék, talán most az öt hullám 2. hullámának korrekcióját látjuk.
Ha túlmennénk 23.200-on az erős bull jelzéssel bír.

Akkor a gyors ábra, csak a végső célzóna mérvadó, hogy hol lesz 3 és 4 nem néztem. Pirossal a 3-3-5 korrekció feltételezett mozgása.