Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Sunday 1 July 2012

SP - bull verzió

Ez az a verizó, ami a bika legerősebb változata. Ha ez jön, akkor még hónapokig emelkedés lesz, méghozzá úgy, hogy jelenleg az c (y)  első, vélhetően diagonal hullámában vagyunk. 

SP havi chart:




Ne kövezzetek meg, nem ezt tartom a legesélyesebb változatnak, de figyelni kell, mert, ha a többi verziót kizárja, akkor ez jöhet. Szerintem ez fájna a legjobban a tömegeknek... Az előnye, hogy nagyon arányos, ráadásul a lefelé ment 3 hullám volt, azaz  flat korrekció esetében B hullám megközelíti, vagy meghaladja A kiindulási pontját... Szóval ideális, sajnos, mert ez sok időt jelent és akár új csúcsot is.



Bux - várakozás

A piacok mozgása miatt megmutatom azt a verziót, amit már többször említettem, mint a "nagy" C Ending Diagonal. Nem megyek részletesen bele, aki régóta olvas, az tudja, hogy a 2010-es lefordulás pontos megoldását nem sikerült minden kétséget eloszlatóan jelölni. Az idő elhúzódása nem zavar, hiszen elég hosszú korrekciónak kell következnie elliott elvei szerint. Ez a lehetséges bull verizó és az egyedüli, nincs más lehetőség! Nézzétek az indikátort is, bull gyanús.

Bux havi chart, bull verzió:


A napi charton mutatom, hogy mire számítok. Emelkedést várok a célzónát berajzoltam, egy erősebb bear verzió esetén elképzelhető,  hogy nem megy ki új csúcsra, hanem új low-t üt, de erről később. RSI MA9 alatt, ha lefordul, akkor komoly esés jöhet. Holnap emelkedésre számítok.

Bux napi chart: