Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Tuesday 5 March 2013

Bux

A határidő nagyon furcsán mozog, én inkább a fő indexet figyelem éppen ezért. Régen tettem fel a napos chartot, mélyebb komment nélkül most ismét megteszem, azt gondolom, hogy aki régóta olvas, a chartról is tud némi információt meríteni. Felhívom a figyelmet, hogy az esést a bull támasz fogta RSI-n, gyertyaalakzatban egy sziget alakult ki, továbbá MA9 felett csinált egy horgot a piac (illetve csinálhat holnap), ezek bull jegyek, naposon inkább az emelkedés irányába mutatnak az adatok.

Bux napos chart:


Naposon a buxba tegnap volt egy nagy leszúrás zárásnál, amiről már írtam, hogy nagy kérdés,  mi lehetett. A mai mozgás alapján inkább csak egy leszúrásnak gondolom, egy túllendülésnek. Emiatt a túllendülés miatt azonban a csatorna rajzot nem tudom teljes bizonyossággal jól megrajzolni, ezért felvetődött bennem a kérdés, hogy esetleg egy ED formálódik, mert az emelkedés az első 5 hullámhoz képest, még nagyon kicsi. Holnap szerintem megtudjuk. A rajz felfelé konzervatív verzió, mert csak ZZ-vel számol.

Bux órás chart:


Hozom a 15 perces chartot is. Kicsit belerajzoltam a várható mozgás egy részét, de itt egy kicsit bizonytalan vagyok, hogyan alakul majd az emelkedés, de a nagyobb tf miatt, erre adom a legnagyobb esélyt.

Bux '15 chart:



Bux- gyors

Elképzelhető a következő, de most kis tf-n 5 hullám ment északnak, szvsz visszanézhetünk hatiban is 200 környékére hamarosan, de utána északra fogadnék...

Bux '15 chart: