Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Tuesday 20 September 2011

A nagy kép

Korábban a következő ábra került fel a bux vonatkozásában. Az ábrán jelzett célzónát elérte a piac. A kérdés, hogy valóban láttuk e a feltételezett 3. hullám végét vagy sem. Ezt a kérdést nagyobb bizonyossággal csak akkor fogjuk tudni megmondani, ha a korrekciós oldalazás 4 hétnél tovább tart, vagy újabb mélypontot látunk.


Jelenlegi chart:



A napos ábrán a fibo szint az első hullám nagyságát mutatja. Ezért gondolom, hogy akár a 3/5 kész lehet. Sajnos a háromszögből leszakadt thrustnak nincs belső szerkezete, amit értékelni lehetne. 


folyt. köv.


OTP - gyors

Órás alapján exp. flat verzióban a célzónába v. 3.400-ra várom. Ez jobb közelítés, mint az 1'!

új megjegyzések felület

OTP egyperces

Egy kis ínyencség kizárólag Nektek! Óvatosan, mert egy ilyen inlikvid piacon anomáliák előfordulhatnak! Tudjátok órás alatti timeframe sokszor okoz meglepetést, mások a retrace szintek stb.

OTP 1' chart:




CET 11:00




CET 12:22




CET 13:12



bux - várakozás keddtől

Érdekes a 10' ábra, egy háromszög formációnak tűnik, amiből letört.

Bux 10' chart:




Bux órás chart:




A fentiek alapján reális lehet, hogy már lefelé menet indult el, kérdés, hogy a harmadik első hullámát befejeztük, vagy még nem és annak a 4. hullámában van. Ez ma szvsz eldől, jó lenne látni egy szép retracet.
Napközben leszek, jelentkezem majd folyamatosan!

OTP - várakozás keddtől

A kérdés továbbra is fennáll, 1-2 vagy 3-4. Még mindig esélyesnek tartom az 1-2-t, meglátjuk ma hogy viselkedik. Várnám ma a 3.700 fölé érkezést, ha látok valamit akkor ma napközben jelzem.

OTP órás chart: