Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2011. szeptember 23., péntek

Kereskedési idő utáni záró gondolatok

Ha valakinek ma nem válaszoltam kérlek jelezze, mert sok ábrát lőttem fel, a rengetek bejegyzés mellett, számos megjegyzés is született. 

Azt hiszem Cimballi azt írta egyszer , hogy a nagy fordulatok előtt megnő a blog forgalma, illetve amikor nem értik az emberek az eseményeket és elkezdik keresgélni az esés emelkedés okait. Imi-boy írt levelet reggel, hogy már más blogon olvasta az általam leírtakat, szerinte egyre többen olvasnak minket! :o) Én azt gondolom ez nem csak nekem szól, hanem Charlie kis tf-s ábráinak, Twer big picture-s előrejelzéseinek és sorolhatnám még Imi-boy, Naitssz, Hócipő, Zsozé, Lacika, Horgász, Ras, IC építő hozzáoszlásainak, hú remélem nem hagytam ki senkit, mert bajban leszek!:o)

A blogger statisztikájában én is látom, hogy igen felfutott az elmúlt két hétben a blog olvasottsága, gyakorlatilag duplázódott a napi letöltések száma. Ma az esés elindulásakor pedig hirtelen nagyon megnőtt ez a szám. (megj. pf OTP topic-on  délelőtt OTP napon belüli shortra tettem javaslatot, de ahogy Szarvasvadász tapasztalta, aki nem akarja azon nem lehet segíteni)

Íme a forgalom, amit érdemes összenézni a esés idejével:
Szeretnék írni a mai napról egy kis összefoglalót, elsősorban OTP-ről, de addig is köszi lányok és fiúk, mindenkinek jó pihenést a hétvégére!

OTP- gyors 2

Azt hiszem említettem, hogy akár lehet egy ED 5/5/5-ben nos....

otp - gyors

otp 1 perces- lemaradt ábra