Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Thursday 10 January 2013

OTP

Sok a kérdés a mai mozgás után is. Nem tudom eldönteni, hogy egy ZZ ment fel, mint flat b, sajnos 127-es fibo nagyon jól állna neki, ráadásul csatornában mozgott, vagy esetleg 5 hullámot láttunk. Naposon RSI alapon még látok felfelé lehetőséget.

OTP napos chart:


Lehet ez a mozgás még megnyúlt 5. Ebben az esetben a tegnap kijelölt célzóna reális lehet.

OTP órás chart:


Bux

Talán nem véletlenül jutottam a dax esetében arra a következtetésre, amit kiraktam. Ma felmerült bennem a következő lehetőség  a bux vonatkozásában. Idő kell még hozzá bőven, de reális.

Bux hetes chart:


Mutatom naposon is.

Bux napos chart:


Az utolsó lefelé kört máshogy is tudom számozni, ezért a kétség sok bennem. A korábban feltett verziók még mindig élnek.

DAX - napos

Kaptam ma egy kis kritikát, hogy nem teszek fel daxot. Az oka annak, hogy nem nézegetem, hogy nem kereskedem, illetve a felfelé kör belső szerkezetének számozása ezen tf-n nem lehetséges. Az utolsó ábra, amit feltettem, akkor volt, amikor mindenki esést várt, ezzel nem értettem egyet, mivel korrekciós jegyeket hordozott az esés. Ezt jelzi az ábrán a jelölés.
Ami ma eszembe jutott az jól illeszkedik a képbe. A ZZ egyik hulláma, vagy a vagy c, az egyik könnyen beszámozható, a másik nehezen. Ez az emelkedés tipikusan ilyen!!!

Dax napi chart:

A távoli képen, jobban látszik mire gondolok.

Dax heti chart:

Nézzük a havi chartot. 

Dax havi chart:


Hol lehet az emelkedés vége? Bárhol, hisz b hullám. Az ED miatt mutatok egy ideális szintet, ami exp. flat korrekció esetében az egyik ideális szint, ami egy ZZ ED c hullámal kombinálva egy helyre mutat, valahol 8 és 9000 között.


Na, ebből nagy beírás lesz, hogy mennyire bull vagyok... Ezt látom a charton, logikus, egy lehetőség....

OTP

Naposon egyenlőre nem lehet eldönteni, hogy milyen formációt látunk.

OTP napos grafikon:


Órás alapon két verziót tudok elképzelni, illetve gondolkodom benne, mint a legjobban esélyes verzió. Mindkettő szerint ma esés lesz. Egy szélesebb zónát jelöltem, hogy mindkét verzió célára beleférjen. Utána északnak fordulás esélyes.

OTP órás grafikon: