Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2012. január 18., szerda

OTP, BUX1212


Bux1212 estében esélyesebb a célzóna mellett/helyett valamely fibo vonal eltalálása.Nem látom értelmét mélyebben foglalkozni a piaccal, amíg nem látok egy fordulós gyertyát, illetve egy szép esést. Ez C hullám a maga impulzivitásával, hogy mikor lesz bége, nehéz megmondani. Úgy tűnik elvesztettem a Szent Grált... Ezeket a zónákat hetekkel, vagy hónapokkal korábban rajzoltam.... Holnap még emelkedhet EUR/HUF-nál még van tér lefelé...

Vajon összeállunk az eséshez?

Az egyik verzió szerint kész van minden az eséshez, a másik kettő szerint megyünk még feljebb, tegnap délután utaltam rá, hogy amerika kész lehet. Idézek Cimballi cikkéből:

"A korrektív mozgások többsége meglehetősen sok időt emészthet fel, így ha sikerül is megfejtenünk a szerkezetet, a piac gyakran a vártnál lényegesen lassabban teljesíti, amit az előrejelzésünkben optimálisnak becsültünk."


"Mikorra fogy el benne a szusz? Az RSI-re nézve valószínűleg már holnap."

Link

Nem tudom eldönteni, hogy mi lesz, mozizni kell, ha vége a szerkezetnek, hirtelen beszakadunk, ha nem csak korrekció jön le és megyünk tovább fel. Hamarosan kiderül.
Ha az OTP C/1-et csinálja, nagyon brutál vége lehet az emelkedésnek, elérheti a 4.000 feletti zónákat, ezt kevésbé tartom valószínűnek. Devizák esetében, főleg az EUR/HUF, nagyon el tudom képzelni, hogy 6 hullám van vissza, egy fel és 5 a ZZ második feléből...