Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Wednesday 18 January 2012

OTP, BUX1212


Bux1212 estében esélyesebb a célzóna mellett/helyett valamely fibo vonal eltalálása.



Nem látom értelmét mélyebben foglalkozni a piaccal, amíg nem látok egy fordulós gyertyát, illetve egy szép esést. Ez C hullám a maga impulzivitásával, hogy mikor lesz bége, nehéz megmondani. Úgy tűnik elvesztettem a Szent Grált... Ezeket a zónákat hetekkel, vagy hónapokkal korábban rajzoltam.... Holnap még emelkedhet EUR/HUF-nál még van tér lefelé...

Vajon összeállunk az eséshez?

Az egyik verzió szerint kész van minden az eséshez, a másik kettő szerint megyünk még feljebb, tegnap délután utaltam rá, hogy amerika kész lehet. Idézek Cimballi cikkéből:

"A korrektív mozgások többsége meglehetősen sok időt emészthet fel, így ha sikerül is megfejtenünk a szerkezetet, a piac gyakran a vártnál lényegesen lassabban teljesíti, amit az előrejelzésünkben optimálisnak becsültünk."


"Mikorra fogy el benne a szusz? Az RSI-re nézve valószínűleg már holnap."

Link

Nem tudom eldönteni, hogy mi lesz, mozizni kell, ha vége a szerkezetnek, hirtelen beszakadunk, ha nem csak korrekció jön le és megyünk tovább fel. Hamarosan kiderül.
Ha az OTP C/1-et csinálja, nagyon brutál vége lehet az emelkedésnek, elérheti a 4.000 feletti zónákat, ezt kevésbé tartom valószínűnek. Devizák esetében, főleg az EUR/HUF, nagyon el tudom képzelni, hogy 6 hullám van vissza, egy fel és 5 a ZZ második feléből...