Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2012. szeptember 25., kedd

OTP

Esés lett. Flat egyenlőre a működő verzió. A kereskedés utolsó perceiben történt mozgás azonban kétségeket ébresztett bennem, abban a tekintetben, hogy a b hullám készen van e, vagy csak a fele volt ma meg. Esélyes, hogy amit ED-nek néztem, az valójában 1-2-1-2 szituáció volt, a trendcsatornából való kitörés erre utal. Sajnos a chart alapján nem tudok egyértelmű véleményt alkotni, sőt a holnap reggeli mozgás sem fog sokat segíteni, mert esélyes, hogy a felfelé menő c esetében is esés lesz holnap az első órákban. Óráson az RSI is ebbe az irányba mutat, ua. ez az utolsó gyertyából levont következtetés, ami, mint tudjuk még változhat. (mármint a gyertya).

OTP napos chart:


Nem zártam ki a tetőről jövő esés esetében  a dZZ verziót, de nagyon kevés esélyt látok rá. Ha ez még csak a b hullám akkor jön még egy esés holnap 3.800+ környékére (exp. flat). Őszintén megvalva az extra emelkedés miatt nehéz számolni, az ábra alapján ez már a c hullám felfelé, melynek várható célára 3.950-4000 között lehetne, majd egy komoly esés 3.700 alá.