Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Thursday, 2 July 2015

Mol

A mozgás nem szép, de lehetséges. Ahogy a Richternél itt sem tetszik a negyedik hullám, de az esetek 15-20%-ban van ilyen, második lapos, negyedik mély. Nagy eséllyel a korrekció kész.


Itt is és a Richternél is vannak kétségeim, a korrekció, vagy a lefelé kör tovább jött, mint egy negyedik hullám matematikai esélye, szóval a bizonyossági faktor csökkent.

Richer

A napos chart alapján benne van egy erősebb felfelé kör holnap, hétfőn. Kontextusba helyezés kicsit nehézkes. Bear esetben 4300-4350 elérhető, ha bull, akkor erős trendgyertya mutatni fogja, ebben az esetben 5000 környéki célárak kerülhetnek látókörbe.

USD/HUF

A csatorna tetőnél lesz érdemes figyelni. A piac gyorsaságának függvényében akár 3-4 nap alatt is felmehet (hétfő?). A veszély, hogy az említett csatornáról történő lefordulás esetén akár 263-267 közötti zónába is visszanézhet (extrém 256-58). A csatornatetőről való lefordulás esetén benne van, hogy még nem fejeződik be a B hullám, hanem egy dZZ-vel újabb csavart csinál, de erre most kicsi esélyt adok. Jelenleg a legvalószínűbb 290 fölé érkezés (293-296?) majd onnan lefordulás. Arányos a kép. 


Érdeklődőknek: Érdemes visszanézni a blogon a széles zónaként jelzett oldalazásra. Tényleg hosszú ideig tartott, tart, mert nagy eséllyel még nincs vége, lehet az egész évet ebben a sávban töltjük. 350 marad jövőre :) ?