Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Friday 1 July 2011

OTP gyors

Az OTP törte a lefelé menő trendcsatornát!!!!

OTP napos chart:

Jövő hét - elemzés szünet

Múlt héten már említettem, hogy jövő héten nem leszek. A piac roppant érdekes dolgokat fog művelni, de sajnos elutazom néhány napra, ezért számítsatok arra, hogy nem lesz minden nap elemzés. A leírtak ellenére, ha lehetőségem lesz tudom nem fogom kibírni, hogy ne írjak néhány szót, de ezt nem merem ígérni!

Piaci gyors

Csak kapkodom a fejem a sok bejegyzésen:o)

Srácok, ha valaki bevállalja, hogy ír egy részletes összefoglalót a CHF certiről szívesen felrakom, úgy látom sláger téma lett :o)

SP célár szerintem 1333 körül, onnan éles lefordulást várok.

Bux, szabályszegés olyan módon, amit nem igazán tudok, vagy akarok honorálni, lehet, hogy egy LD lesz a nagy kép, vagy 3-3-5 szerkezet, ami annyit jelent, hogy új low lehet.

MOL, úgy látom a várt nagy fordulat nem jön be, ennek ellenére lesz egy emelkedés 21.700 fölé, így első ránézésre

OTP durva ez a csúzli, nem mertem longolni 5.700 környékén, pedig nagyon gondolkoztam rajta, rossz előérzetem volt, tévedtem. Ez impulse hullámnak tűnik még mindig, ezek szerint nem láttuk a csúcsot. Örülök viszont a változásnak, mert ez segítheti a 6.800 körüli ár elérését, 6.800-as árhoz 6.091 körüli megálló kellene, nyilván ha magasabb lesz, akkor a célár is az lehet (7400 fölé szeretnénk?) Ez csak gyorsszámolás volt!!!