Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2011. október 11., kedd

OTP és Bux várakozás szerdától

Nem akarok változtatni a tegnap leírt elképzeléseken, az ábrák alapján a bux holnap kimegy új csúcsra, hasonlóan a határidő is, a célárak változatlanok. Az OTP esetében a célár zóna teljesült, a grafikonok alapján talán benne lehet még egy gyors felfelé kör 3400 környékéig, de ebben már nem vagyok biztos, nem akarok túl kis tf-re lemenni, mert keveregnek a fejembe a chartok. OTP esetében még mindig működik, hogy új low lesz a lefelé körben (órás tf-t nézve)

Ajánlom mindenkinek, hogy az órás (vagy napos) charton tanulja az elemzést. Én is beleestem, pedig engem is figyelmeztettek, hogy minden kezdő a truncation hullámot sokszor használja abban az esetben, ha nem áll össze a kép, holott ez a típus sokkal ritkább, mint ahogy azt gondoljuk. Truncation hullámot maximum utólag érdemes kijelölni. (megj.: egy Zig-Zag A hullámának a végén oly kicsi az esés, hogy leírni sem tudom, egy erős, nagyon erős 3. hullám után inkább várható a felbukkanása, de nem gyakori)

Még egyszer a célárak:

Bux                 17200+
Bux1112:       17.300-400
OTP:               3.300, esetleg 3.350- 3400

Vegyük észre, hogy korrekcióról beszélünk melynek időtávja minimálisan 3 hét, azonban ennél hosszabbra, akár december végéig tartó korrekciós szakaszra lehet számítani. A célárak elérése így lassabb lehet, mint a lefelé jövetnél. A "jó hír", hogy sokkal magasabbra juthatunk, mint amit előzetesen gondoltuk. Ebből csak az OTP a kakukk tojás, ott egy magasabb retrace szintre való feljutás, csak kombinációban tudok elképzelni (pl flat + ZZ), ami a tv háttér miatt, illetve annak gyors változása (AB vagy EU ítélet) valós elképzelés.

OTP és Bux várakozás keddtől

Van még olyan helye az országnak, ahol a 3G-s internet nem üzemel, ez normális, de, az talán nem, hogy ez épp a Balaton környéke legyen... A tegnapi mozgás alapján át kell néznem majd mindent,  mert láthatóan valami nem stimmel.

A bux a piros zónában fordult, de nagyobb eséllyel azt gondolom, hogy egy lefelé kör még belefér (sideways), ami lemehet a piros zónához, de annál mélyebbre talán már nem.  Ha egyből felfelé indul, akkor a célár és most a spike miatt minimumot mondok 17.200+ vagy 17800+, az első felfelé körben. (hati első ár 17400)

Bux órás chart:Az OTP mozgása impulsnak tűnik, 3.300 lehet a célár.... de jobban meg kell néznem, erre pedig szerda este előtt nem lesz alkalmam.
OTP 15' chart: