Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Tuesday 30 October 2012

OTP - gyors

Egész jól hozta a mai napot is a papír. Reggel szépen célzónába esett, majd megindult felfelé és a zóna alját ma már elérte.

OTP 30' chart:


OTP

Napos ábrán a korábbi feltételezést erősíti meg a papír mozgása. Az RSI elliotti összefüggését vizsgálva a lefelé kört egy utolsó előtti hullámnak gondoltam a felfelé körben.  Átvitte az emelkedő RSI csatornát, majd még a bull támasz felett megfordult, ez negyedik, pontosabban az utolsó előtti hullámra jellemző, ezen a trendszinten. A mai nappal elérte az MA9 vonalat, alulról, tudjuk, az utolsó érték még nem végleges. Szerintem nem fogja tudni elsőre átvinni, de majd meglátjuk, egy felfelé mutató horogra számítok a következő napokban. Sajnos ismét kimarad négy nap, ezért nagy kérdés mi lesz a hosszú hétvége után, milyen adat veszik el ismét.

OTP napos chart:


Hetes ábrán továbbra is bullnak tűnik a piac, főleg úgy, hogy MA9 felett horog formálódik, ha ez marad, akkor a felfelé kör 3. hullámát erősítené. Feltételesen mondom, mert ez is csak egy lehetőség, ami illene a képbe.

OTP hetes chart:




Félórás ábrán mutatok egy számozást és mozgást. ami kisebb tf-n lehetséges lehet, a kulcsszó a lehetséges, azaz más mozgásra is van esély, de szerintem ez lehet a legvalószínűbb.

OTP félórás chart:


Óráson a következő a kép:


Az órás kép azt mutatja, hogy impulse megy felfelé. Kisebb tf alapján holnap a nap elejére egy kis korrekciót gondolok, majd befejezheti a harmadik hullámot. Egy mélyebb korrekció, majd ismét észak, ez lehet, már szerdán.

Nem tudom mit fog hozni a szerdai nap, a legutóbb réssel nyitás következett az ünnep után, ez most is meglesz majd, a kérdés, hogy melyik irányba, meddig jut el a piac.  Jelenleg még látok arra esélyt, hogy a naposon felvázolt verzió szerinti célárat elérje, majd a négy nap után jöhetne az erős 4. hullám lefelé, de ez már csak találgatás.