Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2013. november 4., hétfő

OTP

Az elmúlt 52 nap (ha jól néztem, számoltam) legnagyobb elmozdulását láttuk ma, ezzel a bull verzió nagy lépést tett előre. Nagy elmozdulást jeleztem tegnap az elemzésben, szerintem ez még nem az volt. Naposon elérte a korábban jelzett és várt célzónát, véleményem, hogy a szerkezet nincs készen.

OTP napos chart:


Egy nap után a havi chart is érdekes képet fest,ebből azonban hiba lenne következtetést levonni, pusztán azért mutatom, hogy figyelni kell a benne foglalt gondolatokra.

OTP havi chart:


Ebből hó végéig simán lehet egy "halálos" fekete gyertya.

Kisebb tf-n nézve 4800 lehet az első állomás, ahol megállhat a piac, akár holnap nyitásban meglehet, de ez egyfajta következtetés csak.

Hetesen ma egy felülről jövő csatornatető fogta az emelkedést, kérdés, hogy ez meddig lehet ellenállás.

OTP heti chart:


Nem akarok túlságosan bull lenni, de a mai mozgás erőteljesen ebbe az irányba mutat, kiváncsi vagyok, hogy a piac meg tud e maradni ezeken a szinteken.

Lehet ez egy nagy 5/Ed?  Lehet, órás korábban feltett számozás:

OTP órás chart:

Vannak kétségeim, ed-t vagy 1-2-1-2-1-2 számozást kell-e követnem. Meglátjuk. Persze figyelem a lefordulás lehetőségét is, nem tört.