Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Tuesday 6 January 2015

USD/HUF - esti gyors

Frissítem a chartot. Továbbra is bull a piac, a tegnap este jelzett folytatólagos szignál gyanú beigazolódott. Várakozás szerint leszúrt, majd felpattant, még nincs esélye a medvéknek, kicsi az erő.
Jelenlegi helyzet szerint 270 felett lehet egy kis esély arra (dobozolás mutatja), hogy egy nagyobb korrekció elindulhasson, pontos célárat nem akarok most mondani. Lassul a piac és közel van már, de nem láttam még ilyen erőt terméknél, hetes, napos, 4H teljesen bull, egyedül a havi chart még kérdéses, hogy erős bull-e, ellenállás előtt áll az rsi.  (Ha elindul a korrekció, akkor 260 alá is benézhet, de előbb lássunk rá bizonyítékot, ha parabola alakul ki, akkor a rubellel fogunk párhuzamot állítani).


Tanulsága egy ilyen piacnak, hogy nem szabad túl kis timefamere lemenni, mert csak bezavar.

USD/EUR

Csak chart, hogy legyen min gondolkodnak nap közben ha unatkozom.. Ez a támasz jelentős, ha beverik nagy tér nyílik délnek, akár 0,8-ig... Dollár index korrekciós csatornát tört, azaz esélyes, hogy a dollár az erősödés felénél tart (vagy még csak előrébb!!!), ezért akár az extrém bull verziók is előtérbe kerülnek. Lehet itt valahol egy elakadás, de a lefelét nehéz számozni, 3. nagyon megnyúlt, vszinű 5. is, de hogy mennyire az nem tudom, most ahogy néztem fibo környékén áll.


USD/HUF - délutáni gyors

Végre itthon, piac előtt. Itt a chart frissítés. Lassult a piac, átlag érintése, leszúrás, majd észak. Gyengül a trend 4H-n, esélyes, hogy befordul oldalazásba, vagy éppen esésbe. Hangsúlyosan bull a piac, még 4H-n is, egyelőre korrekció és kontratrend trade lehetséges, feltéve, ha valaki akar egy ilyen erő ellen menni, mert nagy a kockázat. A bullish divergencia jelzi, hogy korrekció után a folytatásra van esély, ráadásul a divergencia 80-nál nagyon, de nagyon magasan van.



USD/HUF -reggeli gyors

A várt szintet elérte, a felpattanás innen esélyesebb, de nem tudom kizárni, hogy már most  mélyebbre megy, ahogy írtam tegnap.