Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Friday 23 January 2015

USD/HUF - 1H

4H-n hatalmas fordulós jelzés, hatalmas spike. Lementem 1H-ra, hogy egy kicsit belenézzek a szerkezetbe. Nagyobb eséllyel azt gondolom egy impulse ment fel és egy korrekció indul délre, azaz B nincs kész (vagy impulse 5, de akkor annak 5/2 hulláma megy délre). 4H-n bull ellenállás elakasztotta az emelkedést, ami azért az összképet nézve egy picit zavar, hiszen alulról pedig bull támasz fogta előtte, de lehet ez annak a sávozásnak a része, melyre számítottam pár napja.


A hírek ellenére egész kiszámítható volt a piac még kisebb tf-eken is (4H!), de hogy ne legyen jó nekünk hétvégén jöhet a Grexit :) Maradok longban, egyelőre hedge nélkül.

USD/HUF - reggeli gyors

Tegnap este több chartot is tettem fel, ezért most csak egy közelit mutatok. 277 körül van egy gyenge ellenállás, lehet átmenetileg fogja és 277-275 kis oldalazás jön. Napos záró 276 felett, napi csúcs közelében, napközben nem benézve 274,5 alá, naposon ad további dollár long jelezést, feltéve, ha a napos gyertya nem éri el az este említett zónát. Ha eléri, akkor meg kell nézni a belső szerkezeteket, hogy a célzóna magasabb részét célozza, vagy elkészült a korrekció következő hulláma.


Gold - hetes

Célzónát elérte az arany hetesen (Link). Több grafikont is néztem, van ahol a héten 1300 dollár felett is járt, de a Markers ezt hozza. Kisebb timeframe azt mutatja, hogy akár kész is lehet a szerkezet,a honnan egy korrekcióra fordulhat le a nemesfém.