Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Sunday 6 March 2011

Várakozás OTP - 10. hét

Napos chartot figyelve egyértelmű bearish a papír jövője jelenleg. Komoly esés lehet benne. Az OTP előtt álló akadályok az 50; 120; 200 napos átlagok.

Napos chart:






Órás alapon holnap oldalazás mutatkozhat, némi emelkedéssel, de a pakliban egy új lokális low  is benne lehet. A korábbi négyzet vonalában mozoghat, abból lefelé kitekintve.


Órás chart:

Bux és Bux1112 várakozás - 2011 10. hét I.

Érdekes lefordulásnak lehettünk tanúi a pénteki napon. Amennyiben holnap réssel lefelé nyitunk, komoly bearish jelentése lehet, a kialakuló sziget alakzat miatt. Véleményem szerint sziget megjelenésére inkább kisebb az esély, de benne van a pakliban.

Bux esetében FIBO 78,6%-os retrace szinten fordult meg a piac. Különböző szinteken, jelen helyzetben akár 1-2-1-2-1-2 formáció is fennállhat, természetesen bearish szcenáróban. A jövő héten esést várok a piacon, ha sikerül a piros vízszintes szintet átvinni, komoly esély mutatkozik a kék karikákkal jelzett célzónák elérésére. A fő kérdés az esés valóban impulsive módon következik e be, most nagyobb eséllyel arra szavaznék, hogy igen.

Bux órás chart:


A határidő esetében is hasonló a várakozás, célzóna   a kék karikával jelölt szintek lehetnek.

Bux1112 órás chart:


Mindkét esetben a mozgás akár el is döntheti az elmúlt időszak hezitációját, illetve erősítheti, hogy tovább húzódik és nyúlik a korrekció. Van a fejembe a fentiektől eltérő verzió is, egyenlőre ezt látom a legreálisabbnak.

Egy kis visszatekintés a 9. hétre

Bux és Bux1112


Egész héten a várakozások szerint mozgott, melyből talán kivétel a pénteki nap, ahol nem sikerült neki teljes mértékben a kék négyszögbe mozogni, ezek szerint túlságosan bull voltam.

OTP


OTP reggeli 30 perces chartra vonatkozó bejegyzés teljes mértékben bejött, lefordult a piac.

30 perces chart:




MTelekom


Gyorsan meglett a szerdán jelzett célár:

MTelekom napos chart:



CHF kereszt

A feltett ábra alapján mozgott pénteken a piac, elérte a célzónát.

CHF/HUF kereszt napos:




Ezekből a helyzetekből folytatódnak az elemzések.