Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Monday 15 October 2018

Reggeli gyors

USD/HUF: Hetesen bearish konfiguráció kezd kialakulni, triggerelődés esetén a korábban jelzett célárak elérhetővé válnak. A hetes és napos kép nagyon hasonló, támogatja a fenti elképzelést (napos-hetes).

EUR/HUF: Továbbra is sok a lehetőség és továbbra is nagyobb esélyt a lefelé mozgásnak adom (napos).

OTP: Veszély! Igaz nagyobb tf-n. 8.000 alá várom továbbra is hosszabb távon (hetes-havi).

Richter: 5050 kivétele (alázárás naposon) bearish folytatás irányába mutat nagy valósínűséggel, ebben az esetben a 4200-4400-as zóna elérésére is esély van (napos-hetes).

EUR/USD: várakozások szerint mélyebbre ment, mint sokan várták, majd a múlt héten egy lendületes északi irány bontakozott ki.Ha a múlt heti csúcsot kiveszi, akkor magasabb régiók elérése előtt nyílik meg az út (1,18, de az 1,22 sem lenne túlságosan meglepő), a múlt heti alj kivétele a korábbi lokális low alá viheti a piacot (napos).

Cukor: Korrekció, a 15 feletti árfolyam továbbra is elvárás (napos).

Gold: Az esés egy kisebb északi kör után esélyes, hogy folytatódni fog (napos-hetes).

Kávé: Nagy képen esélyes egy fordulat, ami meghatározza a következő év mozgását is (hetes).  A következő hetekben korrekciós déli mozgás érkezhet.

CHF/JPY: Nagyon fontos szintek előtt, letörés esetén a korábban rajzolt második (magasabb) célzóna elérésének esélye nulla közelébe csökken (napos).

DAX:  A célzónát elérte, de ez nem jelenti azt, hogy fordulni is fog, min. elvárás volt (hetes).

DJI, S&P, NQ: Az esés nem ért véget, még mélyebbre fog jönni, menni (napos).