Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Thursday, 12 March 2020

EU Indexek

A hétvégén írt elemzés, ami nem került ki a blogra, csak a srácoknak küldtem el skype-on. Kiteszem most és este, ha lesz időm írok egy nagyobb elemzést a helyzetről. 


Olasz index

Az olasz indexre egy egykori tréninges hívta fel a figyelmemet, mert az oktatási anyagokban szerepelt egy OTP kép, amire szerinte nagyon hasonlít az olasz index havi képe és tényleg!

Amit ezen kívül látok, az nem más mint két, egymástól eltérő indikátor jelzés, ami szintén bear irányba mutat. Az első célzóna a sáv alja. Naposon mintha elkészült volna egy impulzus lefelé, lehet lesz egy kis megnyugvás az esésben.Francia index

A francia index képén egy szintén egy ending diagonál képe sejlik fel. Nem tartom kizártnak, hogy valóban az is, az MACD divergencia itt is fellelhető, ahogy szinte az összes indexnél. Az ending diagonal pedig arra utal, hogy nagyon komoly esés érkezhet a franciáknál is.Angol index

Az angol index képe némileg eltér a többi európaitól, már előrébb tartanak a chart szerint. Short jelzések itt is a nagyképeken.