Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2011. szeptember 15., csütörtök

Péntek

Valószínűleg nem lesz időm elemzést írni reggel, most nem férek Markershez. Önmagában ez nem gond, mert nem változott semmi a tegnapi célzónákhoz képest. 

Daneric felrakott egy ábrát, amit most csatolnék (blogjának elérése a jobb oldalon!). Az ábráról annyit akarok mondani, hogy az ED jelen esetben azt jelzi, hogy a háromszög befejezését követően éles mozgás lesz dél felé, elindul egy magasabb szintű hullám, jelen esetben egy 3. , ami 1.000 pont környékére fogja levinni az SP értékét. (pontos szám a csúcs után, csúcs - 226)

Daneric ábrája:


Ez a fajta (tömeg - mass) hangulat mit jelent a magyar piac számára? Holnap, de legkésőbb hétfőn célzónába kell érnie  nálunk is az indexeknek és a papíroknak. Majd elindul egy komoly esés. A 20%-os SP értékvesztés esetén felül vagy alul teljesítők leszünk? Reális-e a 3. hullámnak számolt 3.000 pontos esés (cca. 20%) vagy sem? (célár cca.15000 pont +-500., nem számoltam pontosat) OTP vonatkozásban kérdés, hogy láttuk e a 3-at vagy csak az elsőnél állunk. 700-1150 vagy1860 pontos esés jön és utána hol a vége? Ha harmadik, akkor az 5. elérheti a 2008-as mélypontot! Csak óvatosan! Tárazzatok be, de még ne süssétek el! Várjuk meg a bizonyosságot!