Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Thursday 15 September 2011

Péntek

Valószínűleg nem lesz időm elemzést írni reggel, most nem férek Markershez. Önmagában ez nem gond, mert nem változott semmi a tegnapi célzónákhoz képest. 

Daneric felrakott egy ábrát, amit most csatolnék (blogjának elérése a jobb oldalon!). Az ábráról annyit akarok mondani, hogy az ED jelen esetben azt jelzi, hogy a háromszög befejezését követően éles mozgás lesz dél felé, elindul egy magasabb szintű hullám, jelen esetben egy 3. , ami 1.000 pont környékére fogja levinni az SP értékét. (pontos szám a csúcs után, csúcs - 226)

Daneric ábrája:


Ez a fajta (tömeg - mass) hangulat mit jelent a magyar piac számára? Holnap, de legkésőbb hétfőn célzónába kell érnie  nálunk is az indexeknek és a papíroknak. Majd elindul egy komoly esés. A 20%-os SP értékvesztés esetén felül vagy alul teljesítők leszünk? Reális-e a 3. hullámnak számolt 3.000 pontos esés (cca. 20%) vagy sem? (célár cca.15000 pont +-500., nem számoltam pontosat) OTP vonatkozásban kérdés, hogy láttuk e a 3-at vagy csak az elsőnél állunk. 700-1150 vagy1860 pontos esés jön és utána hol a vége? Ha harmadik, akkor az 5. elérheti a 2008-as mélypontot! Csak óvatosan! Tárazzatok be, de még ne süssétek el! Várjuk meg a bizonyosságot!