Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2012. július 27., péntek

DAX


SP

Szerintem itt hamarosan erős eladási hullám indul, ez egyértelmű, 5 hullám futott le felfelé, az 5. végén ott a divergencia, ami fordulatot jelezhet előre.

SP órás chart:Az elképzelésem szerint lefelé menetben három hullámot fogunk látni (amennyiben nem hsz), azaz jobban fogalmazva egy hármas szerkezetet és ahelyett, hogy durván beszakadna a piac új csúcsra fog futni. Döntésre viszi végre a piac a nagy tf-s helyzetet. Igen, itt most Prechter és Daneric elképzelésével helyezkedem szembe és igen, még mindig sokkal felkészültebb Elliottos elemzőnek tartom őket, mint magamat. Én még csak tanulom a szakmát. Később megindoklom, illetve megismétlem az indoklásomat.


CET 22:14Bux

Csatolok egy ábrát, egy régebben felrakott hetes elemzés ábrája. Az eredeti valamikor júniusban készült. Link Az index elérte az akkor rajzolt célzónát, a számozás a piac mozgására vonatkozó egyik lehetőség. 


Bux hetes chart:
Mellékelem a bux napos ábráit.

Bux napos chartok:

...és az órás chart:A bux esetében nagy esélyét látom egy lefordulásnak. A lefordulás mozgása, lendülete remélhetőleg irányt mutat, segít eldönteni, hogy piros  vagy a zöld verziók közül melyiket választotta a piac.

Bux- gyors

Akár kész is lehet a felfelé menő szerkezet.A hiányzó 45 pont ellenére már célzónában az index.