Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Friday 27 July 2012

DAX


SP

Szerintem itt hamarosan erős eladási hullám indul, ez egyértelmű, 5 hullám futott le felfelé, az 5. végén ott a divergencia, ami fordulatot jelezhet előre.

SP órás chart:



Az elképzelésem szerint lefelé menetben három hullámot fogunk látni (amennyiben nem hsz), azaz jobban fogalmazva egy hármas szerkezetet és ahelyett, hogy durván beszakadna a piac új csúcsra fog futni. Döntésre viszi végre a piac a nagy tf-s helyzetet. Igen, itt most Prechter és Daneric elképzelésével helyezkedem szembe és igen, még mindig sokkal felkészültebb Elliottos elemzőnek tartom őket, mint magamat. Én még csak tanulom a szakmát. Később megindoklom, illetve megismétlem az indoklásomat.


CET 22:14



Bux

Csatolok egy ábrát, egy régebben felrakott hetes elemzés ábrája. Az eredeti valamikor júniusban készült. Link Az index elérte az akkor rajzolt célzónát, a számozás a piac mozgására vonatkozó egyik lehetőség. 


Bux hetes chart:




Mellékelem a bux napos ábráit.

Bux napos chartok:





...és az órás chart:



A bux esetében nagy esélyét látom egy lefordulásnak. A lefordulás mozgása, lendülete remélhetőleg irányt mutat, segít eldönteni, hogy piros  vagy a zöld verziók közül melyiket választotta a piac.

Bux- gyors

Akár kész is lehet a felfelé menő szerkezet.A hiányzó 45 pont ellenére már célzónában az index.