Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Wednesday 7 December 2011

OTP várakozás csütörtöktől

Ezek szerint az érzés jó volt, az elemzés nem. Az emelkedés és réssel nyitás megvolt, de nem jutott túl messzire, esés lett a vége. Felraktam délután egy lehetséges verziót, mely szerint a 5 hullámból állt és LD volt, mivel LD-ről van szó nem merem, csak utólag ráfogni, sok galibát okozott már eddig is. A mai információk alapján lejjebb vettem a célzónát, zöld téglalap, ahová 3 hullámban juthat el a papír. Twer megjegyzéséből, arra következtetek, hogy akár az elliotti elveket alkalmazva, akár a hagyományos analízis szerinti ék verziót nézem mindkét esetben 3.380-ra mutat a végár. Akkor legyen ez a következő nap, vagy két nap várakozása.

OTP órás chart:


Kisebb eséllyel figyelem azt a lehetőséget, hogy azonnal lemegy a várt korrekciós szintre (3130-3150), majd elindul az utolsó hullám felfelé.

bux

Rcsrcs hivatkozott rá, előkerestem, félelmetes. Lehetséges, hogy a bux már a c hullámot csinálja és kész a korrekció? Nem akarok véleményt mondani, állást foglalni, meglátjuk mit mutat a piac.

Bux órás chart:



csatolt képek a megjegyzésekben

Rchrd mai próbája a megjegyzésekben, amikor Charlie FHB ábráját csatolta, adta az ihletet és megkértem írja le, hogyan tette, sokkal könnyebb lenne egy ábrára hivatkozni és keresni a blogon (ez is tőle származik), ha a továbbiakban így kerülnének be a grafikonok, ráadásul telefonról is könnyen nyitható.

A megoldás:

<a href="URL of target site">anchor text</a>

ahol az idézőjelek közé megy a kép url címe, 'http://'-rel együtt, az 'anchor text' helyére a szabadon választott kép címe kerülhet.

OTP - gyors

Napközben írtam, a számozás bukott. Tanulság: a divergencia távolsága valóban túl nagy volt.