Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Wednesday 1 June 2011

OTP

Azt hiszem megtaláltam az OTP megoldását, sok időbe kerül felrajzolni, most sajnos nincs annyi időm. A lényeg a korrekció A-B-C -X-A szerkezetnél járhat, holnap jöhet egy esés, majd ismét fel, s ezzel lehet készen a szerkezet. Talán holnap, ha a bux rendesen alakul, lesz időm mélyebben belenézni!

OTP órás chart:



Bux1112 várakozás - csütörtök

Eddig minden az előzetes várakozások szerint. Igaz ugyan, hogy a ma reggeli nyitásban kicsit túlfutott az index, de azonnal le is rántották, amit láttunk betudom a Bux1112 alacsony likviditásának. Sokakat megzavart a 3. megnyúlt hullám, az alábbi ábrán felteszem a belső szerkezetét, talán így jobban érthető lesz. Egyenlőre tartom magam a korábbi elképzelésemhez a végkifejlet kapcsán.
Holnap valószínűleg egy alacsonyan történő nyitás, réssel, a kérdés, hogy valóban a romló hangulat holnap tud e kicsit jobb lenni. Támasz 23.500, melynek nyitásban alászúrhat. A folytatás fogja eldönteni, hogy jó e az, amit gondolok, azaz hogy még nem volt meg az 5 hullám felfelé (kicsi eséllyel meglehetett, de ezt ez A és C hullám relációja nem támasztja alá, valamint még mindig rövidnek tartom időben a korrekciót, persze lehet, hogy tévedek)

Bux1112 órás chart:


kinagyítva a lényeg:


Napos charton is minden a korábbi elképzelések szerint.

Bux1112 napos chart:




SP

Látszik, hogy vége a window dressingnek és a hónap első napja van. Kíváncsi leszek a magyar piacra :o)

Bux1112 várakozás - szerda

A mai napra korrekciót várok, de előtte elképzelhető egy 23.720 körüli újabb csúcs, majd esés. Támasz 23.500-nál,(azonban nem vagyok biztos benne, hogy el tud menni odáig, mert az első Fibo szint 600 alá mutat, a második 400 környékére, azaz sok támasz van lefelé, nehéz megmondani hová megy, meddig jut el.
Utána emelkedés a korábban jelzett célzónába (nem feltétlen ma). Beszállási pont szvsz a jelenlegi állás szerint(!), csak 23.900 felett és short. Előtte szvsz nem érdemes hullámot lovagolni.
Lehetőség, ha  a második Fiboig elmegy egy long 400 körül, de ezt mindenkinek a saját belátására és tudására bízom.

Bux1112 órás chart:


Bux1112 napos chart:



MOL - szerda

Elérte a célárat, esés jöhet, de még el tudom képzelni, hogy van benne egy kis tartalék.

Mol napos chart:

CHF/HUF kereszt - 22. hét II.

Csak nyomon követésként:

CHF/HUF napos chart: