Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Saturday 26 February 2011

Bux és Bux1112 várakozás - 2011 9. hét I.

Furcsa, nem tudom az okát, de szívem szerint más és más szerkezetet írnék a Bux és a Bux1112 vonatkozásában. Egyenlőre hagyom, mert az gondolom, hogy a különbség csak a határidő inlikvidségéből fakadt, de fokozottan figyelek rá. A problémás részen  gyorsan helyreállt a "rend" (ott egyedül az x hullám hosszával van gondom, ha összehasonlítjuk ezzel az ábrával)

Bux órás:


Bux1112 órás chart:




Az ábra alapján én nagyobb valószínűséggel az esést mondanám a következő hét elejére. Ha emelkedik az elmehet a téglalap által jelzett szintig.
Ami miatt azt gondolom, hogy esés következik:
- A felfelé menő hullám megfelelő retrace szintre ment vissza (az A hullám 68,1%-os retrace szintje)
- A felfelé menő (c) hullám hossza (a) 161,8%-a
Az oldalazás belső szerkezetétől eltekintve a határidőre és a Buxra is igaz a fenti megállapítás. Az esés első célára a karikával jelzett szint.
Ha nagyot esik  kérdés lesz, hogy megsérti e a korábbi - decemberi - lokális csúcsot, ez a hosszabb távú mozgás miatt kardinális kérdésé válhat. A jelenlegi képben benne van, hogy ez még nem a medve piac, csak egy felfelé tartó ciklus 4. hulláma, de erről majd később.




Megérzés alapján a délelőtti órákban nem túl nagy esést, majd kis emelkedést amerika nyitásával, majd kedden nagy esés. 

Az Alt Bull verzió

A Bux napi  ábráját teszem fel indulásnak.

Bux napos:




A verzió mindaddig él, amíg az első hullám terébe nem zár bele index.
A legfőbb kérdés láttuk e a megnyúlt hullám  korrekciós szerkezetének C hullámát?  További feltűnő dolog, hogy az emelkedés nem ideális retrace szinten történt meg, nem érte azt el, igaz ez csak vezérlő elv.

Nézzük meg óráson:




Ami nem tetszik:

- Ebben az esetben nagy C A hullám 38,2% lenne, holott a korrekció erős bearish jegyeket hordoz
- alt ((II)) megsértette ((I)) indulópontját, igaz nem zárt bele
- Ha alt I a működő verzió, akkor erős esés következik, alt II-t minimálisan 61,8%-ra várom

Az egész kép nekem így nem tetszik, igaz ettől még működhet (vagy egy általam nem vázolt egyéb megoldás jön), de nálam most nagyobb eséllyel dinamikus esés jön. (amerika csak a B hullámot kezdte meg, előtte 3 nap komoly esés volt, vajon egy gyenge C hullám lesz ott, tudom nincs összefüggés a két index között csak a globális hangulat ....de nekem az elég) Valamikor a hétvégén felteszem az általam nagyobb eséllyel várt verziót.