Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Thursday 28 March 2013

OTP - kisebb tf

Napos chart lejjebb található még egy bejegyzés!

Az órás charton nem tudom egyértelműen számozni. Ami biztos ez a kusza mozgás itt nem impulse! Esélyes itt az ed, emlékezzetek még kialakulása előtt írtam, hogy jól mutatna itt. (ZZ váltakozás elve, az esés, emelkedés tagadása stb.)

Ahhoz, hogy ne hsz legyen, ki kell vennünk az eddigi low-t.

OTP órás chart:


Van még egy lehetőség, ami a bika irányába mutat, nevezetesen, hogy az ED nagyobb, mint első ránézésre gondolom és a lefelé jövetel egy negyedik hullám, RSI alátámasztaná, célzóna jelölve.
(kicsit nehezen hiszem el, de így sokkal kerekebb lenne a történet, ráadásul ez a fájdalom a tömeg részére igencsak nagy lenne)

OTP napos chart:


Azonban, ha ez hsz, akkor nagyon csúnya eséssel fejeződne csak be az LD harmadik hulláma... négynapos ünnep, réssel nyitás benne lehet a pakliban... két irány, ez megfogja határozni a mai nap kereskedését, szerintem esés jön, a longosoknak talán nagyobb a félelme a négynapos ünnep miatt és a papír elmúlt időszaki mozgása miatt.

Dax

A tegnapi nap után bukni látszik a felrakott verzió, ha ma tovább esik, akkor el kell vetni, spike indexeknél még elfogadható, azonban ezen túlmenően más már nem.


Dow

Ideális szinten, nagyon ideális szinten, figyelni kell nehogy meglegyen a csúcs!


SP-t nem teszek fel, de meglehet, hogy megvolt a csúcs!

BUX

A buxnál is belelátok valami hasonlót...



OTP

Még mindig áll az elképzelés...