Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Monday 17 December 2012

Már több, mint két éve írom a blogot, a cél elliott rendszerének mélyebb megismerése volt. Szerintem, aki a kezdetek óta olvas látja, látta a fejlődést. Azt hiszem újabb szintre kell lépnem azon az úton, amit több, mint két éve kitűztem magam elé. Azt gondolom, hogy nemcsak nekem kell ezt megtennem,  hanem a blognak is. Még nem tudom milyen lesz, de valamilyen változtatást csinálok rajta, hogy az új évet már új köntösben kezdje. Ha valamilyen kardinális dolgot látok, akkor persze írok róla, de nagy munkát és sok elemzést erre az évre már nem tervezek. Pihenjetek és néha nézzetek azért vissza!

USD

A lefelé mozgásra két magyarázat van, az egyik egy flat korrekció b hulláma, a másik, hogy vége a korrekciónak és elindult az utolsó hullám délnek.
A mozgás és az új csúcs egyértelműen azt mutatja, hogy további forint erősödés következik (előtte lehet egy korrekció). Felraktam egy lehetséges célzónát, feltételes, mert ha megnyúlik, akkor mélyebbre is mehet. 207-nél van egy certi, általában kiütés után szokott fordulni :o)

USD napos chart: