Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Monday, 21 February 2011

Bux1112 30' grafikon


30' chart:


Fordulat esetleg 22.850 környékén? Holnap kiderül.

Bux és Bux1112 várakozás - 2011 8. hét II.

Szép értekezés a háromszögekről, majd sikerült rossz ábrát csatolnom, így a bux index helyett a határidő került fel a tegnapi elemzésbe. Említettem és be is rajzoltam a háromszöget a határidőbe, hogy ott könnyű, adja magát, míg a bux esetében csak erőszakkal menne. Nos most elkövettem az erőszakot, íme:

Bux órás chart:
A határidőbe tulajdonképpen be is rajzoltam az "éket", azon csak a számozást kellett megváltoztatni.

Bux1112 órás chart:


Érdemes egy kis figyelmet fordítani a korábban már említett hetes chartra, egyenlőre az A-B-C(W)-X-A verziónál tartunk. A hetes ábra miatt a fordulópont elérése előtt több korrekció lehetséges.

Bux hetes chart:


A fentiek szerint több hetes időtávon komoly déli irány lesz a meghatározó, a fenti verzióhoz szükséges, hogy a határidő átlépje 22.500-at, mert addig lehet egy nagy sharp 4. hullám is.

Érdemes ezen a ponton ránézni a CHF/HUF keresztre és az olajra is. Mint említettem a deviza keresztet indikátornak használom, szépen jelzi a hangulat romlását, valamivel az értéktőzsde előtt (legalábbis amióta figyelem), korábbi CHF elemzés: Link 

CHF/HUF napos:A charton a korábbi célár jelölése látható, kicsit lassabban történt meg a fordulat, de úgy tűnik elindult.

Olaj:
A korábbi várakozások szerint elérte a célzónát (elsődleges). Hetes ábra, a változás nem lesz egyik napról a másikra, de vélemény szerint a globális hangulat romlásával az olaj ára csökkenni fog . ( a tőzsdéken és nem nálunk a kutaknál!) 

Ha megnézitek Daneric blogját, több helyen fordulatot jelez előre, valószínűleg itt a régóta várt korrekció ideje...