Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2014. május 28., szerda

Long stop

Lehet időben még korai, de szerintem érdemes a hosszútávú long pozícíókhoz tartozó stopokat szorosabbra húzni. Idézek :) :

"Ez nem short és nem azonnali zárásra való felszólítás, csak egy gondolat, hogy fel kell készülni arra, hogy lefordulhatnak a piacok, egy  bear szakaszra. Nem kell itt armageddonban gondolkozni, egyelőre, csupán az óvatosság elve alapján készülni kell a zsákban lévő profit megvédésére, a veszteség elkerülésére."

Amennyiben felfelé több termék esetében is ZZ haladt, akkor a célárzónában vagyunk. Vannak még bull jelek, sőt van esély is magasabb árakra, de ezeken a szinteken a messziről hozott tételek esetében érdemes figyelni. Tulajdonképpen vagy egy negyedik hullámra fordult le több papír, vagy ennyi volt. Persze, ha nem ZZ, akkor még lehet egy nagyobb kör felfelé, de a stop nem elviszi, csak védi a profitot, tehát nagy hibát nem lehet elkövetni egy megfelelő szintre való felemeléssel.

Sell in may and go away?! - bár pár hete említettem, hogy május végére akár egy csúcshoz is juthatunk...