Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Monday 10 December 2018

EUR/USD - Akkor és most - Frissítés 17:14

Ahogy a nagykönyvben meg van írva, illetve lenne, mert ilyen könyv nem létezik, ahogy mondani szoktuk rajzolni lehet a piac mozgását, természetesen előre. 
A találathoz jó adag piaci tapasztalatra és ismeretre van szükség, de nyilvánvalóan a szerencse szerepe is mérhető, bár szakmai szempontból azt gondolom, hogy nem ennek a fordulatlan, ellenállásnak az eltalálása az ami érdekes a jelenlegi szituációban, hanem az, hogy ezek után milyen utat jár be a piac a következőkben és abból milyen következtetéseket lehet majd levonni. Hagyományos TA vonalat is behozva, kérdés, hogy a kitörés visszatesztje fog-e következni, vagy sem. Elliott-i oldalról pedig az, hogy elindul-e egy markáns 3/3. hullám, egy látványos EUR erősödés, vagy egy lassú oldalazó felfelé kúszás következik, akár igen mély korrekciókkal, nagyon extrém esetben további dollár erő. A kérdés nyitott, talán a  héten eldől.

EUR/USD dec 6 4H chart.:


EUR/USD H4 (actual) chart.:


(Megj.: A dátumpontos találat részemre előremutató, hogy talán ezzel az aspektussal is lehet foglalkozni, mert vannak olyan esetek, amikor megragadható az időbeni elemzés is)

CET 17:14 Frissítés