Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2015. február 10., kedd

Mtelekom - gyors

Hetin célzóna.

Napin célzóna.


Órás célzóna.


Bear gyertya kontra short szitut eredményezhet.

OTP - gyors


USD/HUF - esti gyors

Szépen a kijelölt zónából, illetve az időközben felrajzolt szűkített zónából fordult északnak a kereszt. Nagyobb tf-n továbbra is bullnak tartom, ugyanakkor a jelölt széles sávban mozoghat  a piac, akár heteken keresztül (szerkezet függő). A felfelé menetel vagy egy dZZ, vagy valamilyen impulse egy félig kész korrekcióval. Nem tesztelte vissza az órás eső csatornát, ami utalhatna a dollár erejére, azonban a nap közbeni erősödést nem sikerült megtartania a nap végére, ezért kérdéses. Holnapra talán többet mutat, erős támasz elé ért a napos és a  4H chart is, elsőre talán nem okoz nagy fájdalmat, hogy nem vitte át, erre lehetett számítani.

Naposon egy flat korrekció látszik késznek, ami azonban nem csak egy teljes korrekció, hanem adott esetben egy korrekció a hulláma is lehet. Ebben a felállásban akár március végéig is beszorulhat a forint a 290+-265-ös, meglehetősen széles sávba. Amennyiben impulse indul felfelé és kész a korrekció, akkor az elsődleges célár 296 környéke lenne. Meglátjuk ez az elemzés, mit mond rá a piac.


USD/HUF

USD/HUF 1H chart:


USD/HUF 4H-1D chart: