Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Tuesday 28 August 2018

Brexit - GBP/USD

A Brexit szavazás hétvégéjén sokat néztük a chartot, vajon benne van-e az eredmény vagy nincs. Most kezembe került, megnéztem hol tart a piac. Anno és most rovat, Bandi? :D 



A chart állapotát elnézve nem vagyok biztos, hogy az akkor gondolt paritást eléri a kereszt, de nem tudom kizárni, ua. elvetni sem. Hard Brexit? 

Sugar Okt18

Hamarosan egy nagyobb északi kör indulhat a cukorban. A chart az októberi lejáratú cukrot mutatja hetes grafikonon, a különböző lejáratok értékei eltérhetnek egymástól. A felfelé körben az elérhető zónákat mutatom (első kettőt), ahol ellenállások is, célárak is találhatóak. Ha meghaladja a zónát, akkor jó eséllyel a következő zónáig megy el a piac. Benne lehet az is, hogy a korábbi tető fölé megy (2016) az árfolyam.

SugarOkt18 heti chart:

EUR/HUF

Egy kis játék, elképzelés, amit nem támaszt alá konkrétum (pl.: indikátorkép), ugyanakkor reális elképzelések között kell, hogy szerepeljen. Amennyiben ezt az utat járja be a piac, akkor jó eséllyel a felfelé kör még a korrekció része, azaz nem feltétlenül fogunk új csúcsra kimenni.

EUR/HUF H4 chart: